Visit öznur Ozhan at Ping.sg
Gönderen Unknown | 1 yorum

Anneler Günü için Hediyeler

hediye anneye

Tarifi imkansız bir duygu. Hiç bir kelime size bu yüce duyguyu, sevgiyi, aşkı anlatabilmem için yetmez. Herkes için çok farklıdır anne olmak tabi ki. Farklı hikayeleri vardır çoğu annenin. Bazen beklenmedik bir sürprizle, bazen beklerken, bazen mücadele ederek ama sonu güzel biten bir hikayeyle anne olmayı tadarız. 

Sevdiğiniz bir insan olur hayatınızda. Etrafınızdakiler nişan ne zaman derler, nişanlanırsınız düğün ne zaman? Evlenirsiniz bebek ne zaman? Diye sormaya başlarlar, bu hep böyledir. Karar verirsiniz artık anne olmaya. Ama ters giden bir şeyler vardır. Sonra öğrenirsiniz ki anne olabilmek için mücadele vermeniz gerekiyormuş. Yıllarca tedaviler görüp hep o anı, bebeğinizi kucağınıza alacağınız, anne olacağınız günü beklersiniz, sabırla. Belki de bu çok uzun yıllarınızı alacaktır. Ve o artık kucağınızdadır. Yüce rabbim dualarınızı, yalvarışlarınızı duyup size hayatınızın en güzel hediyesini, yaşama sebebinizi, aşkınızı, tek varlığınızı, anne olmayı nasip etmiştir size. Bunun üzerine hiçbir hediye, aşk, sevgi asla olamaz herhalde. Artık size ihtiyacı olan, sizinle nefes alabilen bir can vardır kucağınızda. Bu canı kendin canından bile çok seven kadın, anne. Bebeğinizi koklarsınız, çok güzel bir koku, mis gibi… Dünyadaki en pahalı parfüm bile böyle kokamaz. 

İşte o günden sonra aslında artık her gün anneler günüdür sizin için. Çünkü onun bir öpücüğü, bir sarılması sizi yeryüzündeki en mutlu insan yapmaya yeter.  Anneler… Aslında her gün onların günü. Ülkemizde her yıl mayıs ayının ikinci Pazar günü anneler günü olarak kutlanır. Peki, Anneler gününde annenize alabileceğiniz en iyi, en güzel hediye ne olmalı? Genelde annelere ev işlerinde yardımcı küçük ev aletleri gibi hediyeler vermeyi tercih ederiz. 

Aslında çok değişik hediyeler düşünebiliriz annelerimiz için. Örneğin ev işlerinden biraz uzaklaşmaları için güzel bir fotoğraf makinesi hediye edip hobi olarak resim çekmelerini sağlayabiliriz. Mutfakta yemek yapmayı daha zevkli, pratik hale getirecek ilginç mutfak gereçlerinden en uygun hediyeyi verebiliriz annemize. Mutfak eşyaları anneler gününde alınabilecek en ideal hediyeler arasında önemli bir yer tutar. Cam bir vazoda güzel kokulu, rengarenk çiçeklerle de annenizi hoşnut edebilirsiniz. Yahut çok şık bir takı seti, beklide üzerinde ANNEM yazan ya da içinde resminizin gizli olduğu bir kolye. Bunun gibi birçok anneler günü hediye fikirleri bulabilirsiniz. Hadi bu anneler gününde güne, her sabah okula giderken, işe giderken bizim için o pamuk elleriyle hazırladıkları muhteşem kahvaltıyı bu sefer biz onlara hazırlayarak başlayalım. Günümüzün tamamını annelerimize ayıralım. En güzel anne hediyesini verelim onlara. O da sizin anneniz olduğu için kendini herkesten şanslı hissetsin. 

Cennet kokulu annelerimiz, iyi ki varsınız…

Anneye Özel Baskılı Mesaj Yazılabilen Duvar SaatiAnneler Gününe Özel Resim Baskılı Sihirli Kupa
İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye
Divas Pırlanta Kelebek Kolye
Anneler Gününe Özel Mesajlı Kalp Akrilik

1 yorum:

  1. Kelebek şeklindeki bu kolyeler tüm annelerin hoşuna gidecek türden, bende anneme mutlaka almalıyım;)

    YanıtlaSil