Visit öznur Ozhan at Ping.sg
Gönderen Unknown | 2 yorum

Babalar Günü Hediyesi



Babalar Günü Hediyeleri

2014 yılında babalar günü ne zaman? Çoğu ülkede babalar günü haziran ayının üçüncü pazar günü kutlanır. Ülkemizde, 2014 babalar günü tarihi ise, 15 Haziran 2014 Pazar günü. Babalarımızı hatırlayıp, en güzel babalar günü hediyeleri ile onları mutlu edeceğimiz gün. Anneler günü ile ilgili yazılarımda olduğu gibi bizi besleyen, giydiren, ninni söyleyen diye duygulu bir biçimde anlatamayacağım babalar gününü. Çünkü baba deyince aklıma sert bakışlı, koruyucu, kararlı, dik duruşlu adam geliyor. Kendi ayaklarımızın üstünde durmayı öğreten, doğrularımızın yanlışlarımızdan daha fazla olması için bizi destekleyen, dağ gibi arkamızda duran,  hiç bir şeyden yoksun bırakmamak için ailesi için sürekli çok çalışan babalarımız. Yani onların her zaman daha ciddi görevleri oldu evlatları üzerinde. Bu hayattaki varlığımızın sebebi babalarımızla, annelerimizle olduğu kadar yakın olamasak da çoğumuzun en yakın arkadaşıdır babalar.

Babalık son derece derin ve güçlü duygulardan oluşan yeryüzündeki en samimi histir. Sevgiyi iletmek, sevgimizi anlatmanın birçok yolu vardır. Babalar gününde babanızı öpüp, sarılıp, sevginizi anlatan kelimeler söylemenizde babanızı çok mutlu edecektir. Ancak babaya hediye ona özel ve anlamlı olmalı ki babalarımız yılda bir günde olsa kendilerini en özel kişi hissetsin. Sevgimizi ifade etmenin en bilindik yolu hediyeleşmektir biliyorsunuz.

Belki de o gün dünyaya gelip babasına ilk babalar günü hediyesi olarak mis kokusunu veren bir bebek olacak, o gün unutulmaz bir babalar günü olur o baba için. O anı, o kokuyu asla aklından çıkaramaz herhalde. Erkek çocuklarının kahramanı, kız çocuklarının ilk aşkı babalar için hediyeler, ilgi alanları, tuttuğu takım, iş yerindeki masası için bir obje, gibi birçok hediye alternatifleri olabilir. Babalar günü hediye vermeden önce babanızın hoşlanacağı bir ortamda birlikte vakit geçirmekte onların hoşuna gidecektir. Bu bir futbol maçı olabilir, balık tutmak olabilir ya da güzel bir gezi. Babanızın hobilerini düşünerek buna siz karar vereceksiniz. Birlikte geçirdiğiniz vaktin sonunda babanıza sürpriz en güzel babalar günü hediyesi ile o anı daha anlamlı ve özel kılabilirsiniz.

Babalar günü ne hediye alınır? Babalara en iyi hediyeler neler? Alacağınız hediyenin her zaman kullanışlı ve işlevsel olması gerekir. Babalar günü için hediyeler, ne hediye alsam diye düşündüren özel bir gün daha yaklaşırken sizlerle en iyi, en değişik hediye fikirlerimi paylaşmak istiyorum.


2014 Babalar Günü Hediyesi Fikirleri







En Güzel Babalar Günü Hediyesi 

Babalar günü için hediye, olarak tavsiye edebileceğim en iyi hediye canım babam lazer işlemeli ahşap çerçeve içine birlikte olduğunuz en güzel fotoğrafı yerleştirip, ahşap çerçeve üzerine babanıza özel mesajınızı, tarihi ve isimlerinizi yazdırıp bu babalar gününü unutulmaz kılabilirsiniz. Babanızdan sizden gelen bu hediye ile çok mutlu olacak. İster evinin bir köşesinde ister ofiste çalışma masasının üzerinde kullanabileceği bu çerçeve ile aynı zaman da gün boyu size olan özlemini de giderecek.
Babaya Hediye, Erkek Hediyeleri 
Özel Kalem 
Babalar günü, babanıza ne alsam diyorsanız size çok kullanışlı ve babanızın yanından hiç ayırmayacağı bir hediye bambu kutulu ikili kalemi öneriyorum. Kalem setinin kutusu ve iki kalemi de bambudan yapılmıştır. Kutunun ve kalemlerin üzerine babanızın ismini ve soy ismini yazdırarak ona özel bir hediye vermiş olacaksınız. Kişiye özel hediye karşı tarafı her zaman daha çok mutlu eder unutmayın.
Kişiye Özel Babalar Günü Hediyesi 
 
Babama hediye verirken aynı zamanda onu nasıl onurlandırabilirim diye düşünüyorsanız, alacağınız en iyi hediyenin yanında, Babalık sertifikası – dünyanın en iyi babası sertifikasını ona hediye edin. Dünyanın en iyi, en fedakar, en sevecen, en yol gösterici, en mükemmel babası olarak onu bu sertifika ile eminim çok duygulandıracaksınız.

Erkek Hediye 
 
Babaya özel mesajlı kalp saat, babalar gününde babanıza armağan edebileceğiniz en güzel hediye tercihi diyebilirim. İşyerinde masasına hem çok yakışacak, hem de üzerine dilediğiniz mesajı yazdırıp ona duygulu anlar yaşatacaksınız. Aynı zamanda akrilik malzemeden üretilen ve Quartz mekanizmasıyla işleyen saati babanıza zamanı gösterirken, hep sizi hatırlatacak.
Erkeğe Hediye
Kupa Bardaklar 
Bazen çok korktuğumuz ama asla sevmekten vazgeçmediğimiz babalarımızın klişeleşmiş sözlerini ağızlarından hepimiz çoğu kez duymuşuzdur. Ben senin yaşındayken diye başlayan, biraz büyük sözü dinle gibi sözlerle devam eden o çok duyduğumuz, aslında çocukken duymaktan çok sıkıldığımız ama büyüyüp ebeveyn olduğumuz da ister istemez bizimde çokça kullanacağımız baba sözleri şimdi kişiye özel klasik baba sözleri kupa bardak üzerinde karşınızda. Babanıza babalar günü onun sözlerini hiç de kulak ardı etmediğinizi gösterecek olan bu hediyeye babanız hem çok şaşıracak hem de çok mutlu olacak. Sadece babanıza özgü sözleri yazdırabileceğiniz bu kişiye özel klasik baba sözleri kupa bardak porselenden üretilmiş olup 8*10 cm boyutlarındadır. Üzerindeki yazılar sublimasyon baskıdır ılık suda yıkamanız tavsiye edilir. Kişiye özel babalar günü hediyesi ile babanız ister evde ister işyerinde içeceğini yudumlarken gülümseyerek sizi anımsayacağı bu kupa bardağı babalar gününde ona armağan etmelisiniz.

Babalar Günü Hediyeleri 
Babaya hediye edilebilecek en anlamlı hediyelerden biri kişiye özel babalar günü plaketi ile çok hoş bir babalar günü sürprizi yapabilirsiniz. Üzerine babanıza iletmek istediğiniz duygu yüklü mesajınızı yazdırabileceğiniz gibi birlikte en mutlu olduğunuz anın fotoğrafını da ekletebileceğiniz kişiye özel babalar günü plaketi ile babanızı çok mutlu edebilirsiniz. Hediyenizin kişiye özel olması karşınızdakini her zaman daha fazla etkiler ve duygulandırır. Kişiye özel babalar günü hediyesi kırmızı kadife kutulu olup, metal plaka üzerine sublimasyon baskı tekniği ile hazırlanan bu plaketlerin küçük, orta, büyük ve jumbo olmak üzere 4 farklı çeşidi bulunmaktadır.
Babaya Özel Hediye 
Babalar Gününe Özel Ödül 
Erkek Deri Cüzdan 
Babaya, erkek arkadaşa hediye verebileceğiniz en kullanışlı hediyelerden biride tabii ki hediye tercihleri arasındaki deri cüzdanlar en başroldedir. Birde bu cüzdan kişiye özel isim yazılı deri cüzdan ise en iyi hediye olarak babalar günü 2013 ün en favori hediyesi olması kaçınılmaz olacak demektir. Kişiye özel isim yazılı deri cüzdan üzerine babanızın ismini soy ismini ve adının baş harfini yazdırabileceğiniz bu hediye ile babanızın kendini özel hissetmesini sağlayabilirsiniz. Siyah ve kahverengi olmak üzere iki farklı rengi bulunmaktadır. Aynı zamanda erkek sevgililer günü hediyesi olarak da düşünebileceğiniz bu hediye her zaman en uygun hediye alternatifidir.
Kişiye Özel Hediyeler 
Oscar Ödülü 
Yılın en favori hediyesi kişiye özel Oscar ödülü ile babanızı babalar gününde onurlandırmaya ne dersiniz? Oscar ödülü kişiye özel yazılı büyük boy üzerindeki plakaya ne yazdıracağınız tamamen size kalmış, yılın en iyi babası, istediğiniz bir yazı ya da babanızın adını yazdırabileceğiniz bu hediye ile babanız arkadaşlarına gösterirken çok gururlanacak. Yazdırabileceğiniz yazı karakteri sınırı 40 karakterdir. Oscar heykeli altın sarısı renkte olup kararmaz.
Erkek Sevgiliye Hediyeler 
Babanız, sevgiliniz ya da eşiniz işi gereği sık sık seyahat etmek zorunda kalıyor ve çoğu zaman telefonunun şarjı bittiği için ona ulaşamıyor iseniz hem sizi hem de sevdiğinizi mutlu edecek bir hediye önerim var. Powermonkey classic ile konuşmalarınızın tam ortasında şarj bitti sorunu ortadan kalkacak. Birçok modele uyumlu olmasını sağlayan uçları ile telefonlarınız ve digital fotoğraf makineleriniz için acil yedek batarya olabilecek bu hediye ile babanız hem iş hem de özel hayatında artık çok daha rahat dilediği kadar telefonunu kullanabilecek. Powermonkey classic priz ya da bilgisayarda şarj edilerek yedek pil olarak kullanılır. Babalar günü hediyesi ya da yıldönümü hediyesi olarak düşünülebilecek en iyi hediye tercihi olabilir sizin için.

2 yorum:

  1. sıradan hediyeler yerine tavsiye ettiğiniz kişiye özel hediyeleri çok beğendim.

    YanıtlaSil
  2. evet çok hoş hediyeler var gerçekten favorim bu oldu http://www.dekorhediye.com/1-Numara-Baba-Babalar-Gunu-Hediyesi,PR-213.html hediyeler arasında babaya alınabilecek en güzel hediye olabilir. Babaları sevindirebilecekse bu hediyeler ne mutlu bizlere

    YanıtlaSil