Visit öznur Ozhan at Ping.sg
Gönderen Unknown | 0 yorum

Sevgiliye Doğum Günü Hediyeleri

Sevgiliye Hediye

Doğum günü kadın, erkek ya da çocuk fark etmez herkes için o gün, kendine ait olan, özel bir gün. Eskiden özellikle kırsal kesimlerde yaşayan insanların doğduğu gün bir yerlere kaydedilmiyordu. Anneannelerimiz, dedelerimiz, annelerimiz, doğum günlerini güz zamanı, ayva zamanı gibi mevsimsel değişikliklere göre anlatmaya çalışırlar hep. Şimdi ise doğum günü kutlamaları modern bir gelenek haline geldi. Hepimiz için sevdiklerimizin doğum günü kutlamaları, onu hatırlamak, onun mutluluğuna ortak olmak, hediyelerle sevgimizi göstermek için bir yoldur.


Sizce,sevgiliye doğum günü hediyesi ne alınmalı? Gözünüzün başka kimseyi görmeyen aşkınıza, sevgilinize iyi ki varsın, iyi ki doğdun, demenin en farklı hali nasıl olmalı? Durun, panik yapıp ne alacağım derdine düşmeyin hemen. Tabii ki değer verdiğiniz sevgilinize alışılagelmiş hediyelerin dışında en özel hediyeyi vermelisiniz.En güzel doğum günü hediyesi sevginizi ifade eden anlamlı hediyelerdir. Sevgiliye doğum günü hediyeleri alternatiflerinden kişiye özel olanları seçmelisiniz ki hediyeniz eşsiz ve benzersiz olsun. Bayan ya da erkek sevgili özel günlerde şımartılmak ister. Bu yüzden o günün en tatlı sürprizi, doğum günü pastası mutlaka önceden ayarlanmalı. Üzerine birlikte olduğunuz resminizi de yaptırın ki romantik olsun. İlk doğum günü pastasının yunanlılar tarafından yapıldığına inanılır. İyi ki de yapmışlar, yoksa doğum günlerinin tadı nasıl çıkacaktı.

Doğum günü hediyesi bakarken erkek ya da kadın sevgilinizin burç özellikleri size yardımcı olabilir. Burçlar sevdiğinizin karakterini, kişiliğini, sevdiklerini tahmin etmenizde ve en güzel doğum günü hediyeleri arasından ona en uygun hediyeyi vermenizde yardımcı olabilir. Bazı burçlar sadelikten, bazı burçlar abartıdan hoşlanırlar. Misal, en sevdiği değerli taştan yola çıkarak sevgilinize özel tasarım bir takı en iyi hediye olabilir. Ya da başak burcu düzenli, titiz ve eleştirmeyi seven bir burçtur. Yani başak burcuna ne hediye alırsanız alın, çok hoşuna gitse de mutlaka eleştirecektir, buna hazırlıklı olup doğum günü hediyesine öyle karar verin bence. Mesela düşündüğünüzü ve çaba harcadığınızı hisseden balık burcu için aldığınız doğum günü hediyeleri onu her zaman mutlu edecektir. Bu tip ufak ipuçları sayesinde beklide en anlamlı doğum günü hediyesini vermiş olacaksınız. Hediyenizin içine mutlaka özel bir not iliştirin. Sevgi sözcüklerinin, iyi dileklerin bulunduğu bu notlar en az hediyeler kadar mutlu eder sevgilinizi. Özellikle bayan sevgili bu küçük notları uzun yıllar saklayacaktır emin olun.

Oldu ki bu ufak araştırmalara ayıracak fazla vaktiniz yok. O zaman her ihtimale karşı aklınızda bulunsun diye, sevgiliye en özel doğum günü hediyeleri ile ilgili birkaç öneride bulunmak istiyorum sizlere. 


Sevgiliye Doğum Günü Hediyeleri




sevgiliye yüzük  sevgiliye hediye ayna, bayana hediye bayan sevgiliye hediye çikolata aşkıma hediye fantazi



Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi



erkek sevgiliye hediye

sevgiliye hediye

Bayan Sevgiliye Hediye, Anneye Hediye, İlginç hediye 

Sevgiliniz ikinizin geleceği, aşkı hakkında neler olacağını çok merak ediyor ve her fırsatta fal baktırmaktan büyük keyif alıyorsa ona lovers magic turkish coffee cup sevgililer falcı kahve fincanı sevgiliniz için düşünebileceğiniz en iyi hediye. Sevgililer günü, bayan sevgiliye doğum günü hediyesi alternatiflerinden tercih edeceğiniz bu gizemli kahve fincanı ile hem sevgilinizi çok heyecanlandıracak hem birlikte eğlenceli anlar geçireceksiniz. Neyse haliniz çıksın falınız.

Sevgiliye Özel Hediyeler 

Sevgiliye doğum günü hediyesi olarak özel bir kupaya ne dersiniz?  Sevgiliye özel fotoğraf baskılı sihirli kupa sevgilinizi, eşinizi şaşırtmak için en uygun hediye. Sıradan bir kupa iken içine sıcak içeceğini doldurduğunda kupanın üzerinde isimleriniz, özel mesajınız, resminiz birde kırmızı renkli öpücük belirecek bu hoş sürprizle onu çok şaşırtacaksınız.

Evlilik Yıl Dönümü Hediyesi, Sevgiliye Hediye 

Sevgiliye Romantik Hediye 

Sevgiliye Hediyeler 

Yapboz yapmayı kim sevmez. Bu birde aşkınızın resmi ise daha anlamlı ve özel olur. Sevgiliye özel fotoğraf baskılı 40 parça puzzle eşe, sevgiliye en güzel doğum günü hediyesi. İkinizin bir arada olduğu en özel fotoğrafın yapbozunu yaptırın bu ince düşüncenizle sevdiğiniz mutlu olsun.

Sevgiliye Hediye 

Telefon Kılıfı, erkek hediye 

Bu kılıflar kişiye özel tasarlanmış, sevgilinizle telefonda konuşurken, mesajlaşırken aynı zaman da onun yanında olduğunuzu hissettirmek istiyorsanız sevgilinize doğum gününde kişiye özel ipone 4/4S/5 kılıfını hediye edebilirsiniz. İstediğiniz fotoğraf sublimasyon tekniği ile kılıf üzerine basılmaktadır uzun süre kullanıma uygundur.

Özel kalem, Sevgiliye Hediye, Ofis Hediyesi

Doğum Günü Hediyesi 

Kız Arkadaşa Hediye

Kadın Hediyeleri 

Sevgililer günü, doğum günü, yıldönümü gibi özel günlerin çoğunda takı hediye ettiniz. Sevgilinize, eşinizin bu takılarını odasındaki çekmecede karışık durmasın, istediği an elinin altında olsun, istiyorsanız ona bu güzel hediyeyi fashion lady takı askılarını armağan edin ki oda bu özel takıları hem sergilesin, hem daha güzel muhafaza etsin, hem sizi anımsayıp mutlu olsun.

Dekoratif Duvar Saatleri, Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi

0 yorum: