Visit öznur Ozhan at Ping.sg
Gönderen Unknown | 0 yorum

Çocuklara Doğum Günü Hediyesi


Çocuklara Hediye

Hediye almaktan insan her yaşta hoşlanır. Sevgimizi anlatmanın ifadesi olarak hediye almak, çocukların en çok hoşuna giden iletişim yoludur. Henüz çok küçük bir bebekken bile onlara hediye oyuncak, şeker, çikolata v.s. veren kişiye gülümser, gülen gözleriyle mutlu olduklarını anlatmaya çalışırlar. Eğer eliniz boş gitti iseniz onlara yaklaşmak, iletişim kurmak gibi bir şansınız olacağını zannetmiyorum, en azından biraz zorlanırsınız.

Çocuklar, doğum günü hediyesi, karne zamanı karne hediyesi almak için, bu özel günleri iple çekerler. Günler öncesinden anne, babalarına en çok arzu ettikleri hediyenin ne olduğunu söyleyip onu almalarını için sürekli hatırlatır, sabırsızlıkla o günü beklerler. Hediye paketlerini açarken acaba içinde ne var hangi sürpriz hediye çıkacak diye heyecanlanır, bunu da fazlasıyla belli ederler. Çocuklarımıza daha çok küçükken iyi davranışlarında ödüller, kötü davranışlarında cezalar veririz. Onlarda tabi alacağı ödül için sizin istediğiniz gibi davranışlar sergilemeye başlarlar. Küçük çocuklar da somut ödüller etkilidir. Manevi ödüller onların pek dikkatini çekmez. Bu ödüller bazen onların en çok sevdiği karaktere ait hediye oyuncak, bazen sürpriz yumurta bazen parka gitmek bunlar onların küçük dünyası için çok büyük mutluluktur.

Eskiden büyüklerimiz o güzel günde çocuklara doğum günü hediyeleri giyecek, oyuncak, kitap gibi nesneler armağan edip, çocuklarını bunlarla çok mutlu ederlerdi. Bayramlarda büyüklerin ellerini öperken mendil içindeki harçlık heyecanı eminim çok fazlaydı o zamanın çocukları için. Şimdi ki çocukları sıradan hediyelerle mutlu etmek biraz zor. Bilgisayar, akülü araba, marka kıyafetler her gün şekerleme, çikolata hepsi her zaman onlara ait olduğu için en güzel doğum günü hediyeleri arasından en güzel hediyeye karar verirken, onları nasıl mutlu ederim diye düşünmekten kendini alamıyor insan. Çocuklara hediye verirken sevgimizi sembolize edecek şekilde anlam katacak hediye seçmeliyiz. Çocuğa doğum günü hediyesi, arayışında iken o günlerde çocuklar arasında moda olan, daha önceden çocuğunuzun özendiğini hissettiğiniz bir şeyi aklınızda tutup çocuklara doğum günü hediyesi ya da karne hediyesi olarak armağan ederseniz hediyeniz daha anlamlı olacak, çocuğunuzda onun için seçilip alındığını hissedecektir.
Bazen de çocuklarımız bir arkadaşının doğum günü için hediye seçmeye çalışırken ona yardımcı olmalı, bu bahane ile ona bazı incelikleri öğretip ona doğru mesajlar verebiliriz. Arkadaşına alacağı hediyenin mutlaka gösterişli, pahalı hediye olması gerektiğini düşünür çocuklar. Oysa ona bunun yanlış olduğunu, arkadaşını düşündüğünü ve değer verdiğini hissettiren, mutlu olmasını sağlayacak bir hediye vermenin daha doğru olacağını anlatabilirsiniz. Hediye alıp vermek çocuğa aynı zamanda paylaşımı da öğretir. Onlara bu özel günde sürpriz doğum günü hediyeleri verebilirsiniz. Sıradan bilindik ya da o hep kullandıkları teknolojik araçlar yerine, size şimdi örnekler vereceğim, ilgilerini çekebilecek en ilginç doğum günü hediyeleri arasından bir tanesini çocuğunuza, yeğeninize, torununuza yani o çok sevdiğiniz eşsiz varlıklara armağan edebilirsiniz.

ÇOCUKLARA DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ

Çocuk Hediye
Geceleri yalnız uyuyamayan çocuklar için çok iyi bir hediye alternatifi. Artık çocukları eskilerin yaptığı gibi sallayarak uyutma dönemi bitti.  Çünkü çocuğunuz turtle night sky constellations kaplumbağa müzikli gece lambası sayesinde geceleri ninniler dinleyerek huzurlu bir ortamda yıldızlara bakarak mışıl mışıl uyuyabilecek. Çocuklarınıza, torunlarınıza, arkadaşlarınızın çocuklarına verebileceğiniz en güzel doğum günü hediyesi aynı zamanda onların en yakın dostu da olacak.

Gece Lambası
Çocuklara Kumbara
Bu çok şirin köpeği çocuklara doğum günü hediyesi olarak mutlaka almalısınız. Bu hediye ile onları hem mutlu edecek hem de tutumlu olup para biriktirmeye teşvik edeceksiniz.  Choken bako para yiyen köpek kumbara önüne konan bozuk paraları heyecanla yemeye çalışıyor, ama başarılı olamıyor. Çocuklar bu köpek ile çok eğlenceli vakit geçirecekler.
Çocuğa Doğum Günü Hediyesi
İlginç Hediyeler
Çocuğa doğum günü hediyesi, sadece onların değil büyüklerinde bayılacağı odamdaki ay en iyi hediye seçeneği sizler için. Çocuklar ay dede hayranıdır. Akşam olup kendini gösterince ay dede uyku vaktinin yaklaştığının habercisidir onlara göre. Karanlıkta ayın 12 farklı evresi artık odalarında olacak ve rahat rahat uyuyacaklar.  Bu yılki doğum günü hediyesine eminim bayılacaklar.
Çocuklara Hediye Oyuncak
Çocuk Odası Duvar Saati
Fotoğraf Çerçevesi
On sekiz yaşını dolduran kız ya da erkek çocuk için doğum günü hediyesi yani artık birer yetişkin olan çocuklarınız için xxl wooden photo frame xxl fotoğraf çerçevesi, onlar için daha öncekilerden daha önemli olan bu doğum gününde en iyi hediye alternatifi olabilir. Bu modern çerçeve sayesinde odasının duvarlarına yapıştırdığı fotoğrafları en şık şekilde göz önünde sergileyecek. Her yıla ait bir fotoğraf ya da sevdikleriyle en özel fotoğraflarını koyup baktıkça mutlu olacak.
Kupa Bardaklar




0 yorum: