Visit öznur Ozhan at Ping.sg
Gönderen Unknown | 0 yorum

Erkek Sevgiliye Hediyeler


Erkek Hediyeleri

Erkekleri ne kadar tanıyorsunuz? Ya da onlar kendilerini karşı cinse nasıl göstermek istiyorlar? Aslında kendi içlerinde çok duygusal olup etrafındakilere her zaman güçlü görünmeye çalışır erkekler. Daha çocukken erkekler ağlamaz, korkak olma, erkek ol v.s. sözlerle duyguları hep bastırılır. Bu şekilde yetişen erkek çocukları da büyüyüp birer birey olduklarında toplumda dışlanmamak için hafızalarına kaydettikleri bu kelimeleri en duygusal anlarında bile akıllarından hiç çıkaramazlar. Arkadaşları arasında korkak, eşinin yanında kılıbık gibi yakıştırmalardan hep çekinirler. Çoğu zaman biten bir ilişkide sadece bayan sevgili ya da eş üzülür, yıpranır değil mi? Hayır, aslında erkek sevgilide biten ya da yolunda gitmeyen ilişkisi için hiç de umursamaz değildir. O da sevdiğinin arkasından özlem duyar, unutamaz, onunda canı yanar. Ama işin ucunda erkeklik var ya. Öyle yetiştirildi, susması, güçlü olması istendi ya hep. Oysaki duygularını kadınlar kadar dışa vurabilseler eminim aşklarında da işlerinde de daha başarılı bireyler olurlardı.


Neyse umarım biten ya da bitmek üzere olan bir ilişkiniz yoktur. Çünkü bugün yazımın konusu erkeklere hediyeler, ister sevgili ister eş, özel günlerde onlara verilebilecek hediye fikirlerimi paylaşmak istiyorum sizinle. Erkek sevgilinize daha önceleri doğum günü hediyesi veya sevgililer günü hediyesi olarak bilindik erkeğe alınabilecek hediyeler yani saat, çakmak, cüzdan bunların hepsini o özel günlerde sevdiğinize armağan ettiniz. Bu yıl sevgilinize bunların dışında en farklı hediyeyi bulup onu şaşırtmak istiyorsunuz. Bu o kadar da zor değil, erkek hediye alternatiflerinden onu çok mutlu edecek, en iyi hediyeyi seçmekte zorlanır, hep aynı hediye fikirleri etrafında döneriz. Oysa erkek sevgiliye hediye olarak düşünebileceğiniz o kadar çok değişik ve ilginç hediye türleri var ki. Birazda sınırların dışına çıkıp farklı hediyeler tercih edin ki hediyeniz kalıcı ve unutulmaz olsun. Erkek sevgili genelde sevdiğinin onun için maddi bir şeyler yapmasını istemez, incelik yapıp ona hediye ve kutlamaya gerek olmadığını söyler. Ama belli etmeseler de sürpriz doğum günü hediyeleri, hatırlanmak erkek sevgili ya da eşi çok şaşırtır ve heyecanlandırır. Çoğu erkek maço görüntüsünün altında duygusal ve romantiktir. Hep romantik sürprizler bayanlara yapılacak diye bir şey yok, romantik anlar erkekleri de mutlu eder.

Erkeklere doğum günü hediyeleri, onun için ördüğünüz bir atkı-bere, fanatik olduğu takımın forması, elektronik hediye ya da onunla birlikteliğiniz boyunca gittiğiniz her yerden hatıra olarak sakladığınız, o sinema biletleri, yemek yediğiniz yerin peçeteleri, birlikte olduğunuz fotoğraflar, daha birçok şeyin bir arada olduğu bir albüm birde içinde yazdığınız güzel sevgi cümleleri… Kısacası aşkınızın hikayesi… Her şey hediye olabilir. Yeter ki içine sevginizi katın. Bu ilişkinizin daha ileriki zamanlarında da daha sağlam yol almanızı sağlayacaktır. Erkeğe hediye seçerken ne olursa olsun ufak ya da büyük erkek sevgili ya da eş için pek önemi yoktur. Hediyenizi verip ona sizin için ne kadar değerli olduğunu ve onu ne kadar çok sevdiğinizi söyleyin yeter.

Erkek için hediyeler, yazılı değil de birkaç tanede görsel olarak bakıp, beğeneceğinizi umduğum alternatiflere bakalım isterseniz.

Erkeğe Hediye, babalar günü hediyesi
İnsana sevdiği her zaman her haliyle en güzel en yakışıklı görünür değil mi eğer sizde aynı fikirde iseniz sevgiliniz erkek arkadaşınız ya da babanız sizin için en yakışıklı erkek ise o zaman ona çok güzel bir farklı hediye tavsiyem olacak. O en yakışıklı erkeğe kişiye özel yüzyılın en yakışıklı erkeği sertifikasını armağan edip bu özel hediye ile onu çok mutlu edebilirsiniz. Ortadoğu ve balkanların en yakışıklı erkeğinin ismini ve fotoğrafını bastırabileceğiniz bu sertifikayı sevgilinize hediye edip onu havaya sokabilirsiniz
Sevgiliye hediye
Telefon Kılıfları
Erkek sevgilinize hediye edebileceğiniz hem değişik hem de çok işine yarayacak bir hediye alternatifine geldi sıra. İşi ile ilgili önemli bir telefon beklerken ya da sizinle telefonda o sıcak muhabbeti yaparken şarj bitti derdi artık ortada kalkacak. Ona hediye edeceğiniz şarjlı kılıflar sayesinde telefon görüşmelerini gönlünce istediği kadar uzatabilecek sizde her aradığınızda sevgilinize ulaşabileceksiniz. Sevgilinizi düşündüğünüzü hissettirecek bu hediyeyi ona verdiğiniz için çok mutlu olacaksınız.
Erotik
Gömlek Çantası, erkeklere hediye
Sevgiliniz işi gereği çok seyahat ediyor ve çoğu zaman valizini siz hazırlıyorsunuzdur eminim. Çünkü erkekler valiz toparlama konusunda biraz zayıf yani düzensizdirler. Özellikle o özenle ütülediğiniz gömlekler o en gerekli anda valizden kırışık bir halde çıkar. O zaman sevgilinize en iyi hediye fikrim olan shirt shuttle gömlek çantası hediye edip kendinizi de sevdiğinizi de mutlu edin.
Erkek çakmak, erkek sevgiliye hediye
Bu ilginç hediye ile sevgilinizin içini ısıtın. Soğuk havalarda çok üşüyen sevgilinizin üşümesini istemezsiniz değil mi? Zippo hand warner zippo cep sobası hediye ederek onu ne kadar düşündüğünüzü anlatacak bu anlamlı hediye ile sevgilinizle yapacağınız yürüyüşlerde sizi ısıtacak ve sıcak muhabbettiniz hiç bitmeyecek.
Erkek Hediyeleri
Kişiye Özel hediyeler, Sevgiliye Hediye
Tüm uğraşlarınıza rağmen sigara içmekten vazgeçmeyen sevgiliniz ya da eşinize doğum günü ya da yıldönümü hediyesi olarak kişiye özel ahşap kaplamalı sigara tabakası hediye edebilirsiniz. Sadece ona özel olan bu şık sigara tabakasının üzerine lazer yöntemi ile ismini ve soy ismini yazdırabilirsiniz. Sevgilinize kendini özel hissettirin.
Ofis Hediyesi
Hala çocuk kalan sevgilinize eşinize bu çok şık görünümlü ve rahat kullanışlı stealth kırmızı şimşek araba Mouse hediye edin ki işyerinde herkesin gözü sevgilinizin masasında olsun. Sevgiliniz sizden gelen bu değişik hediye ile masa başında çalışırken bile sizi hatırlayıp gülümsesin.
Dekoratif Saat, Ucuz Hediyeler
Erkek Kol Saati, Sevgiiye Doğum Günü Hediyesi

0 yorum: