Visit öznur Ozhan at Ping.sg
Gönderen Unknown | 0 yorum

Sevgiliye Hediyeler


Sevgiliye Hediye

Kadın veya erkek sevgiliye en anlamlı hediye ne olmalı? Anlamlı hediyeler aynı zamanda kişiye özel hediyelerdir. Hediyenin anlamlı olabilmesi için, bayan ve erkek sevgilinin kişiliği, hobileri belki de mesleğine göre, sadece o düşünülerek tasarlanırsa işte o zaman sürpriz hediyeniz daha anlamlı ve özel olur. Sevgiliye en anlamlı hediyenin ne olmasına karar verirken iki sevgilinin ne kadar süredir birlikte olduğuna, birlikte neler yapmaktan hoşlandıklarına, ilişkinin gidişatına bakarak da maddi hediyemi yoksa manevi hediyemi diye düşünüp önce buna karar vermek gerekebilir bazen de.

Diyelim ki, öğrencisiniz. Öğrencinin, çoğu zaman hediyelere ayıracak parası ya azdır ya da hiç yoktur. Pahalı hediyeleri sizden başka herkes verebilir, sorun değil. Her zaman ucuz ve anlamlı hediye fikirleri vardır. Peki, bu durumda nasıl bir sürpriz yapabilirsiniz ona. Kadın sevgilinize şık bir hediye kutusunun içine en sevdiklerini, çikolata, şeker vs. böyle küçük ama onu çok mutlu edecek şeyler. İçine birde 15-20 tane minik not kağıtları yerleştirin. Sevgilinize aşkınızı anlatan sözcükler yazın her birine. Bir dalda mavi gül, sonsuz aşka işaret. Çok hoş ve enteresan bir sürpriz olur sevdiğinize. Bazen maddi anlamı olmayan, manevi anlamı değerli hediyeler o anı daha unutulmaz yapar, sevgi bağınızı güçlendirir.

Yahut maddi durumunuz daha fazlasını yapmaya yeterli. Ciddi bir niyetle alınan tek taş yüzük zaten bir anlam içerir bayan sevgili için. Yani bu, erkek sevgili tarafından yapılan sürpriz evlenme teklifi manasına gelir. Herhalde bunun üzerine daha açık ve anlamlı bir hediye yoktur diye düşünüyorum. Gayet romantik ve etkileyici hediyeler arasındadır takılar her zaman.

Ya erkek sevgiliye verilebilecek en anlamlı hediyeler… Kadın sevgilide beklenmedik romantik sürprizler yapabilir size. Evde kendi elleriyle, sizin en sevdiğiniz yemekleri yaparak gönlünüzü kazanmayı başarabilir. Ne demişler kalbe giden yol mideden geçer. Birde buna sizi daha da şımartacak güzel ve anlamlı hediyeler de eklenince her halde keyfinize diyecek olmaz. Erkek sevgilinize tuttuğu takımın formasını bile hediye etseniz onun için çok anlamlı bir hediye olur. Ya da isminizin yazılı olduğu bir kalem, içinde resminizin olduğu kol saati, her an sizi düşünmesi için. Her durumda kadınlar olarak kendimize pay çıkarıyoruz gördüğünüz gibi. Sevgiliden gelen her şey zaten çok özel ve anlamlıdır.

0 yorum: