Visit öznur Ozhan at Ping.sg
Gönderen Unknown | 0 yorum

Değişik Hediyeler


Degisik hediyeler

Eskiden sevgiliye, eşe, anneye, babaya, arkadaşa kısacası sevdiklerimize, standart sıradan hediyeler tercih edip onlara armağan ederdik. Bu hediyelerle aslında günün anlamını, özel olduklarını tam olarak anlatamazdık karşımızdakine. Belki de bu kadar çok değişik hediye seçeneği sunabilen bir sektör yoktu o zamanlar hayatımızda. Çoğu zaman elimizin altında olan, bir şekilde sürekli kullandığımız, hayatımızın bir parçası haline gelen internet ile artık o kadar çok değişik hediye alternatifine ulaşmamız mümkün ki. Çok kısa bir araştırma ile en değişik hediyeleri bulup, en beğendiğimiz, en iyi hediyeyi o günün manasına göre tercih edip, sevdiklerimizi de çok mutlu edebiliyoruz artık. Bu tarz hediyeler hem o kişi için değişik bir heyecan, sizin için ise bir fark yaratır. Bazen düzenlenen toplu davetlerde, o günün bir hatırası olarak çekiliş yapılır. Böyle çekilişlerde genellikle çok değişik hediyeler planlanır organizatörler tarafından ki o geceyi hafızalarda kalıcı kılmak isterler. Hediyeleşmek herkesi mutlu eder. Sevgilinize, eşinize herkesten farklı, yaratıcı, orijinal, sıra dışı, özgün, değişik bir hediye verin ki hediyeniz bakınca sizi hatırlatsın.

Değişik Hediye Fikirleri

ilginç Hediyeler
Sevgiliye İlginç Hediyeler
Sevgiliye Hediye
Bayan Hediye, Doğum Günü Hediyeleri 
Komşularla, dostlarımızla kahve keyfine bayılırız. Arkasından da kahve falına bakmadan olmaz. Artık aranızda bugün fallara kim bakacak diye sormanıza gerek kalmayacak. Çünkü Magic Turkısh Coffee Cup- Falcı Kahve Fincanı ile artık kahvenizi içmeye bile gerek kalmadan, niyetinizi tutup falınıza kendinizde bakabileceksiniz. Özellikle kahve düşkünü sevdikleriniz için en uygun hediye bu şık kahve fincanı. Kahve keyfinizi daha da keyiflendirin. Unutmayın bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı var.
Erkek Hediye 
Green Electronic Cigarette Lighte, şarj edilebilir çakmak. Çakmaklara gaz doldurmaya artık son. Çünkü bu elektronik çakmağı, usb girişinde şarj edip 3 gün gaz bitti sıkıntısı olmadan kullanabileceksiniz. Özellikle sigara tiryakisi sevdiklerinize değişik hediye vermek istiyorsanız bu tam ona göre.
Sevgiliye Romantik Hediyeler 
Şık balkonlar, huzur veren bir bahçe kim istemez. Güneş kavanozu ile bu mümkün. Bu kavanozlara gündüz güneş ışığını depolayın. Gece istediğiniz yerde kullanın. Gece lambası olarak çocuklarınızın odasında bile kullanabilirsiniz.
Sese Duyarlı Lamba Ağaç

Bardak Isıtıcı 
İşlerin yoğun olduğu günler sıcak bir çay ya da kahve içememekten şikayet edenler, tam size göre bir hediye alternatifi veriyorum size. USB Bardak Isıtıcı sayesinde o yoğun günlerde sıcak içecekleriniz artık hiç soğumayacak, kış günlerinde içinizi ısıtmaya devam edecek. Bürodaki diğer arkadaşlarınıza da armağan edebileceğiniz en iyi hediye bence.

Değişik Hediyeler
Değişik Ve Ucuz Hediyeler
Sevgiliye Hediyeler

0 yorum: