Visit öznur Ozhan at Ping.sg
Gönderen Unknown | 0 yorum

Evlilik Yıldönümü Hediyeleri

Yıl Dönümü Hediyeleri


Belki çocukluk yıllarında, belki okul yıllarında, belki de o büyük tesadüfle en ummadığınız yerde karşınıza çıktı, o sırılsıklam aşık olduğunuz kadın ya da erkek. Hayalinizdeki sevgiliyi bulup, onunla en güzel anları yaşamak, bir ömür boyu birlikte olabilmek için, mutlu bir yuva kurabilmeyi düşlediniz hep. Ayaklarınız yere basmadı, midenizde kelebekler uçuştu sevgilinizin yanında değil mi? Gerçek aşkı bulduğunuza inandınız, onu kaybetmemek için elinizi çabuk tutup evlenme teklifini ettiniz. Sevgiliniz içinde, siz artık hayatının merkezi olmuştunuz ve EVET cevabını aldınız.


Hemen nişanlandınız. Nişanlılık dönemi aslında en kritik dönem ilişki için. Sevgiliniz ile birbirinizi daha yakından tanıma, birbirinizden beklentilerinizin neler olduğunun farkına varma, hayatınızı paylaşacağınız kişinin gerçekten o mu olduğuna karar vereceğiniz aynı zamanda evlilik hazırlıklarının tamamlandığı kısa bir süreç. Ve nişan tarihinizi bir kenara not almayı da unutmayın çünkü hatırlamanız gereken özel bir gün daha var artık hayatınızda. En güzel nişan yıldönümü hediyeleri vereceğiniz sevgiliniz artık sizden daha özel ve anlamlı hediyeler bekleyecek.

Hayatı birlikte paylaşmaya, hastalıkta, sağlıkta, iyi ve kötü günde birlikte olmaya söz verip imza attığınız, parmaklarınıza takılan yüzük ile tescillenen evlenme tarihinizi ise asla unutmamalısınız. Evlilik hayatında sevgi ve saygı ilişkinin olmazsa olmazlarındandır. O büyük aşkınız evlilik ile sonuca erdi diye rahata geçmemeli, aslında ilişkinizin uzun yıllar devam edebilmesi için eşinize her daim duygularınıza hissettirmelisiniz. Evlilik günler, aylar, yıllar geçtikçe istemeden de olsa monotonlaşır, her şey bir rutine bağlanır. Artık ruh eşiniz olmuştur sevgiliniz. Konuşmadan bile gözlerinizle anlatabiliyor, anlayabiliyorsunuzdur birçok şeyi. İlişkinizin ilk günlerinden başlayarak ilk ay dönümü, tanışma yıldönümü, nişanlılık yıldönümü gibi özel yıldönümü kutlamalarının hepsini en güzel haliyle yaşadınız. Aslında bu güzel günler, hatırlayıp, kutlamak bahanesiyle, monotonlaşan ilişkinizin canlanmasına, heyecana da sebep olur. Evet, yaşamımızda özel günler o kadar fazla ki, haklısınız. Ama bakarsanız hepsi sadece senede bir gün. Bu özel, bir günde de eşimize, bayan ya da erkek sevgiliye en özel hediyeyi vermek isteriz. Şimdi sıra o senede bir gün olan evlilik yıldönümü kutlamanıza geldi. Yoksa birinci evlilik yıldönümü kutlamanız mı? O zaman seçeceğiniz en anlamlı ve en romantik hediyeyi aramaya başlayın derim. İkinize ait bir gün planlayabilirsiniz. İlk karşılaştığınız yerde romantik bir organizasyon, sevdiğiniz için çok anlamlı ve ince düşünülmüş bir yıldönümü sürprizi olabilir. Erkekler özel günlerde hatırlanmamayı çok fazla sorun etmezler, ama kadın sevgili özel günler de ve her zaman hatırlanmayı bekler, günlük yaşamda da incelikler bekler, şımartılmak ister hep. Yıldönümü hediyesi arayışında, her yıl yaptığınızın aksine, alışkanlıklarınızın aksine, farklı bir şey yapın ki eşinizi şaşırtın. O da sizinle evli olduğu için kendini yeryüzünün en şanslı kadını ya da erkeği hissetsin. Evlilik yıldönümü hediyeleri arasından ince düşünülmüş ve romantik hediyeler eşinizi her zaman daha çok etkiler.

Evlilik yıldönümü hediyesi tavsiyelerimden eşinize, sevgilinize en iyi hediyeyi tercih edip onlara en mutlu günü armağan edebilirsiniz.

Yıl Dönümü Hediyeleri


  Yıl dönümü Hediyesi - Yıl dönümüne Özel Cam Duvar Saati


dekoratif duvar saati


Bayan Hediye - Tarih Yazılı Sonsuzluk Kolye

Sevgililer günü hediyesi, sonsuzluk kolye

Bu anlamlı hediye hayat arkadaşınıza onunla evlendiğiniz tarihin yazılı olduğu bu kolyeyi yıl dönümü hediyesi olarak verdiğiniz de çok duygulanacak. 14 ayar altın kaplamadır. Kesinlikle altın suyu değildir. Hayatınızdaki o özel insanı çok mutlu edebileceğiniz bir hediye fikri sizlere.

Romantik Hediye - Mumluk Poşetler

romantik hediye

Romantik bir gecenin vazgeçilmezi mumlar hiç bu kadar şık ve anlamlı olmamıştı. Mumluk Poşetler ile sevgiliniz ya da eşinize evde hazırladığınız küçük bir evlilik yıl dönümü sürprizi inanın onu çok şaşırtacak ve mutlu edecek.

Ev Hediyesi - Çerçeveli Saatler

Dekoratif Hediye

Sevdikleriniz ile her saat göz göze gelmek istemez misiniz? Bu çerçeveli saatler evinizin vazgeçilmezi olacak. Fotoğraflar en güzel anılarımıza hatırlatır, sevdiklerimizi olan özlemimizi giderir. Sevgiliye hediye olabilecek bu saat çerçeve içine birlikte çekilmiş farklı fotoğraflarınızı yerleştirerek hediyenizi daha anlamlı hale getirebilirsiniz. 

Ofis Hediyeleri - Altın Külçe Fare

Ofis Hediyesi

Eşe Hediye - Dır Dır Yastık Kılıfı

Evlilik yıl dönümü hediyesi

İlginç Hediyeler - 360 Derece Dönen Lamba

İlginç hediyeler

Erkeğe Hediye - Futbol Topu Kumanda

Erkeğe Hediye

Sevgiliye Hediye - Yünlü Kulaklıklar

Değişik hediyeler

Kişiye Özel Deri Erkek El Çantası

Erkek Sevgiliye Hediye,Kişiye Özel Hediye

Kişiye Özel Yıl Dönümü Akrilik Çerçeve

Yıl Dönümü Hediyeleri

Bayana Hediye - Harfli Şahmeran

Bayan Sevgiliye Hediye

Yeni Eve Hediye - Ayakkabı Çantası

Ev Hediyesi

Sevgili İçin Hediye - Sevgiliye Özel Çerçeve

Sevgiliye Özel Hediye

Kız Arkadaşa Hediye - Minyatür Saatler

Bayan Hediye

Bayan Sevgiliye Hediyeler - Sonzuzluk Nazar Kolye

Bayan Takı, sevgililer günü hediyeleri

Yeni Ev Hediyesi - Dört Mevsim Baharatlık

Yeni Ev Hediyesi

Yıl Dönümü Hediyesi 
Eşime hediye ne almalıyım diyorsanız tam da evlilik yıldönümü için iyi bir hediye önerim olacak. Eşiniz ile yaşadığınız güzel evinizde eminim sıcak içeceklerinizin altına koyabileceğiniz değişik bardak altlıkları vardır. Ama kişiye özel ahşap bardak altlığı seti gibi anlamlı olanı yoktur. Bu anlamlı ve size özel hediye ile eşiniz çok mutlu olacak. Ahşap malzemeden üretilen bu bardak altlıklarının üzerine istediğiniz fotoğrafı bastırabilirsiniz. Kullanırken de asla silinmezler. Böyle olunca da aynı zamanda kalıcı ve kişiye özel olan bu bardak altlıklarını yeni ev hediyesi olarak arkadaşlarınıza da armağan edebilirsiniz.
Bayan Sevgiliye Hediye, Doğum Günü Hediyesi 
Kadın sevgili ya da eşinizi sevgililer günü hediyesi, yıldönümü hediyesi tavsiyem ile çok mutlu edeceksiniz.  Aşkınızın bir ömür boyu sürmesini istediğinizi ifade eden pırlanta sonsuzluk kolye kendi içindeki manasıyla çok anlamlı bir hediye sevdiğiniz için. Bayanların vazgeçilmez aksesuarları arasındaki bu kolyeyi ona mutlaka hediye etmelisiniz.
Seni Seviyorum, Süpriz Hediye 
O muhteşem gece için her şey hazır mı?  Evlilik yıldönümü kutlaması için planladığınız o romantik yemekte Love heart flying lantern uçan ateşli kalpler ile eşiniz ile birlikte geçireceğiniz anlara romantizm katın. Sevgiliniz, eşiniz bu evlilik yıldönümü sürprizi karşısında duygulu anlar yaşasın. 20 dakika ve 1,5 km.ye yakın gökyüzünde süzülecek ateşli kalpler o gün için en iyi hediye alternatifi diyebilirim.
Sevgiliye Özel Hediyeler 
Kalbimin, evimin yıldızı demek için sevgiliye hediye ya da eşe verilebilecek en iyi hediye. Sevgiliye özel yıldız ödülü sizin ve eşinizin ismini, evlenme tarihinizi yazdırabilir evinizin en güzel köşesinde sergileyebilirsiniz. Bu ince düşünceniz ile eşinizi çok mutlu edebilirsiniz.
Kişiye özel hediye 
Pırlanta kolye, bayan Kolye, Hediye 
Evlenme yıldönümü hediyesi bayanlar için, ilk akla gelen bu eşsiz pırlanta takılar. Pırlanta kuğu kolye bayan sevgili ya da eşinizin boynunda çok zarif duracak bu anlamlı hediye, ona çok yakışacak. Aşkınızda bu kuğular kadar muhabbetli olacak. Sevdiğinizi bu ince düşünceniz ile çok mutlu edeceksiniz. 
Anneler Günü Hediyesi 
Yıldönümü hediyeleri içinden en romantik olanı manyetik kare çerçeve içine koyacağınız, eşinizle en özel anınıza ait fotoğraflara evinize gelen konuklarınızla bakarken eşiniz ona verdiğiniz bu değişik hediye için size teşekkür edecek. Manyetizma prensibiyle çalışan bu çerçevede fotoğraflarınız mavi bir ışık altında romantik bir şekilde havada asılı gibi kendi etrafında dönecek.
sevgiliye Romantik Hediye
 

0 yorum: