Visit öznur Ozhan at Ping.sg
Gönderen Unknown | 0 yorum

Doğum Günü Hediyeleri

Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi

İlk nefes aldığımız, hayata merhaba dediğimiz ilk gün doğum günümüz!

Her insan için doğum günü diğer özel günlerden daha özel, sadece o kişiye özel olan gündür. Çoğu insan bu hayat mücadelesinin içinde, karmaşasında da olsa, hep bir yerlere yetişmek, koşturmak zorunda olsalar da onlar için özel olan bu günde, aynı doğdukları gün gibi ilgi, sevgi görmek, hatta pamuklar içinde sarmalanmak ister. Bir günde olsa, masallardaki prens ya da prenses olmak geçer içlerinden. 


O günün diğer günlerden çok farklı olmasını her sabah, her akşam yapılanın aksine başka sürprizler bekler kendisi için. Sevgilisinden, eşinden, ailesinden, arkadaşlarından beklide.

Her yaşta farklı duygular hissederiz doğum günümüz de. 


Küçük bir çocukken pasta, palyaço, en güzel hediyeler hepsi bizim içindir. En sevdiğimiz gündür doğum günümüz. Mesela benim oğlum ayda iki kere pasta aldırır, milyonlarca kez mum üfleriz birlikte. Kim bilir bu doğum günü antrenmanları onun için ne büyük mutluluk. 

Orta yaşlara gelince artık yaşlanmaya başlıyorum korkuları!

Biraz ileri yaşta da artık bizden geçti, ne doğum günü deriz. Peki, o heyecan nereye gidiyor birden, yaş ilerleyince ne değişiyor. Bence daha çok mutlu olmak gerekiyor aslında. Bu kadar çok doğum günü biriktirmişim, mutluluklarım, sevinçlerim tabi yanında da yaşanmış üzüntülerim olsa da bir hayat yaşamış olmaktan. Ve de hala yanımda benim için bu özel günü doğum günümü kutlayacak yakınlarımın olmasından. 

İnsanlar doğum günlerinin sadece onlara özel olmasını isterler. Örneğin bir kadına hediye olarak seçtiğiniz bir ev eşyası onu büyük bir ihtimalle mutlu etmeyecektir. Çünkü o hediyesinin sadece onu düşünerek alınmasını ister. Bunun için hediye seçerken özellikle kadınlar için, kişiye özel hediye alternatiflerinden ya da çok özel tasarlanmış takılardan değerlendirerek yaparsanız eminim sonuç tahmininizden de çok güzel olacaktır. 

Doğum gününde yanında olamadığınız, uzakta olan sevdiklerinize, varlığınızı ona göndereceğiniz sürpriz hediye ile de hissettirip, yalnız olmadıklarını anlatabilirsiniz. Günümüzde teknolojiden yararlanarak en uzaktaki arkadaşlarınıza ailenize en uygun hediyeyi bulup hiç zaman kaybetmeden onlara ulaştırabilirsiniz. 

Sevgilinize doğum gününde onu çok şaşırtacak duygulandıracak, heyecanlandıracak en güzel doğum günü hediyesi sizce ne olmalı? İlginç sıra dışı bir hediyemi olmalı, farklı değişik bir hediyemi, anlamlı bir hediyemi? Ona en uygun doğum hediyesi hangisi olmalı? 

Tercihinizi doğum günü olan sevdiğinizin burcuna göre de yapabilirsiniz. Burcunun özellikleri size yol gösterebilir mesela. Ya da aşkınızı anlatan duygu yüklü, özel bir hediye. 

Yani bu günü özel kılacak bayan sevgiliye ya da erkek sevgiliye, en farklı en harika hediyeyi bulabilirsiniz. Doğum gününde sevgilinize vereceğiniz hediye ile fark yaratmalısınız bence.

DigiFrame Digital Fridge Magnet 
Sevgilinize, eşinize, arkadaşınıza doğum günü için en güzel anılarınızın fotoğraflarını Digiframe Digital Fridge magnete yükleyin ve o özel günde en iyi hediyeyi ona verin, ister evinin bir köşesinde, ister işyerinde masa üzerinde ya da en değişik haliyle buzdolabında magnet olarak kullansın. Hafızasına 66 adet fotoğraf alan dijital buzdolabı magneti ile tüm resimlerinizi slayt olarak görebilirsiniz.
Kişiye Özel Hediyeler, Bayan Sevgiliye Hediye 
Fotoğraf Çerçevesi, Anneler Günü Hediyesi
Kol Saatleri 
Bayan sevgiliye doğum gününde hediye edilebilecek en renkli, cıvıl cıvıl bir hediyede şimdi sıra. t-box silikon kol saati, içi kıpır kıpır her durumda yüzünden gülümsemesi hiç eksik olmayan bir sevgiliniz varsa ona çok yakışacak güzel bir hediye bence. Farklı renklerde tercih edip yazın kıyafetlerimizle bile uyumlu bir tarz yaratabilir, bu rengarenk saatlerle herkesi kıskandırabilirsiniz.
Erkeğe Hediye 
Her daim müzik dinlemeyi seven arkadaşınız, sevgiliniz için uygun bir hediye alternatifi pac man speaker pac man hoparlör İşyerinde, evde istediği her yerde rahatlıkla müzik dinlemesi, keyif alması için sevgilinize verebileceğiniz çok güzel bu hediyeyi çantasında sürekli yanında taşıyabilecek ve hiç yanından ayıramayacak. 
Anlamlı Hediyeler
Duvar Saati 
USB  
Erkeklerin yoğun çalışma temposunda çok farklı ve kullanılır bir hediye verip bu tempoyu biraz düşürmeye ne dersiniz? Erkek sevgili ya da eşinizin doğum gününe en uygun hediye üzerine ismini yazdırabileceğiniz kişiye özel usb bağlantılı sunum kalemi ile bilgisayarına kablosuz bir bağlantı kurarak sunumlarını daha dikkat çekici hale getirebilirsiniz. Sevdiğiniz çok çalışıyor sık sık sunum yapıyorsa alınabilecek en ideal hediye, bu hediye ile hem onu mutlu edecek hem de işlerini kolaylaştıracaksınız.
Sevgiliye Doğum Günü Hediyesi 
Aşkınızı, sevginizi en tatlı şekilde göstermek istiyorsanız sevgilinize doğum gününde, eşinize yıldönümünde kişiye özel hazırlanan sütlü harf çikolata ile istediğiniz mesajı oluşturup o özel günde sürpriz yapıp ona gönderin, bu hediye ile onu şımartın. Aşkınızda en tatlı haliyle devam etsin.
Erkek Sevgiliye Hediye
Şirinler Kitap Tutucu 
Çok şirin mi şirin bir hediye önermek istiyorum size. Smurf book ends şirinler kitap tutucu kitap okumayı çok seven sevgilinize, eşinize, arkadaşınıza çok şirin bir doğum günü hediyesi.
Sevgiliye Hediye

0 yorum: