Visit öznur Ozhan at Ping.sg
Gönderen Unknown | 2 yorum

Anneler Gününe Özel Hediyeler

Anneye Özel Hediye


Anneler Günü Hediyeleri

Dünyaya geldiğimizde ilk onun yüzünü gördük, onun sıcak güzel gülüşünü… Sonra kucağına aldı ve bir daha hiç bırakmadı. Bir yaşınızda besledi, yıkadı, en tatlı ninnileri söyledi. İki yaşınızda ilk sözcüklerinizi, yürümeyi öğretti, en güzel masalları okudu. Üç yaşınızda yemek yemeyi, birlikte oyunlar oynamayı, dört yaşınızda resim çizmeyi, sayıları, renkleri öğretti. Bu böyle siz bir baba ya da anne olana kadar hep devam etti. Büyüseniz de siz onun gözünde hep çocuk oldunuz. Sizde her canınız acıdığında o en kutsal sözcüğü, ANNE diye bağırmadınız mı? Sizi hayata hazırlarken koşulsuz şartsız seven, koruyan, emek veren hep o oldu. Tek bir gün şikayet etmedi, aksine sizin büyümenizi izlerken her geçen gün gururlandı, onun yavrusu olduğunuz için. Anne olmak, yavrusuna annelik yapabilmek gibi yüce bir duygu yoktur herhalde yeryüzünde. Ağlarsa anam ağlar, gerisi yalan ağlar sözünde olduğu gibi sevincimizle sevinen, üzüntümüzle üzülen, canından can katan tek varlık annelerimizdir.  

Her daim eli öpülesi annelerimizin, bu olağanüstü sevgisine karşılık göstermemiz gereken sevgi ve değeri tek bir güne sığdırmaya çalışmak yerine yılın her günü hak ettikleri kıymeti göstermeliyiz. Belki de tüm hayatını size adayan annenize, o bir gün kutladığınız anneler gününü, her gün anımsatacak çok güzel sürprizler yapabilirsiniz. Bu anneler günün de her seneden farklı bir şeyler yapıp annelerinize en özel hediyeleri vermeye ne dersiniz?  Çocukken anneler günü yaklaşırken babalarımıza haftalar öncesinden hatırlatmaya başlardık. Annemize hediye almak için bize yardımcı olmalarını ister, çoğu zaman babamız bizim adımıza en özel hediyeyi alır, o gün annemize büyük bir heyecanla verir, belki de en özel anneler günü hediyesini verdiğimiz için, annemizden daha çok mutlu olurduk. O zamanlar alınan hediyeler, ev eşyası, giyim, parfüm gibi sınırlı alternatiflerdi. Şimdi çoğu zaman babalarımıza bile ihtiyaç duymadan alışverişin en kolay yolu internet aracılığıyla en güzel hediyeleri, en farklı hediye alternatiflerini bulup, annelerimize en güzel hediyeyi armağan etmenin heyecanını yaşıyoruz.

Hediye seçerken ilk önce karar vermemiz gereken şey annemizin nelerden hoşlandığını bilmek, bunları bilirsek işimiz daha da çok kolaylaşır ve ona en güzel anneler günü hediyeleri arasından en özel hediyeyi vererek onu şaşırtabilirsiniz. Anneye özel hediye bakarken hediyenin ucuz ya da pahalı hediye olmasının hiçbir önemi yok. Dünyanın en pahalı hediyesini almanız onu daha çok seviyor olmanız ya da bu hediyenin annenize özel olması anlamına gelmez. Ya da seçtiğim ucuz hediye annemi mutlu etmeye yetmez diye düşünmekte çok yanlış. Çoğu anne aslında evladından hiçbir şey beklemez, üstüne kendinden bir şeyler vermek ister hep.

Bir hadiste “Annelerin ayaklarının altı, cennet bahçelerinden bir bahçedir.” Der. Annenin gönlünü kazanmak, onu hoşnut etmek, onlara karşı en başta yapmamız gereken davranışlardır.   Unutulmaz bir anneler günü yaşatmak için, annelere özel hediyeler seçip, eşsiz sevginizin sahibi annelerinize armağan ederek o özel günü taçlandırın.

Anneler Gününe Özel Resim Baskılı Sihirli Kupa

Anneler Gününe Özel Hediyeler
Anneler gününde güne kahvaltıyla başlarken o muhteşem masada çok hoş bir sürprize ne dersiniz? Şimdi size önereceğim sihirli kupa ile bu mümkün. İlk bakışta sıradan siyah bir kupa ama anneniz sıcak çayını ya da kahvesini koyduğunda kupasında ona özel yazdırdığınız anneler günü mesajını, eklediğiniz en sevdiği fotoğrafı ve ismini görünce bu tatlı sürpriz için size teşekkür edecek. Kahvaltı masanız daha da anlam kazanacak. Anneler gününe özel bu hediyeyi annenize armağan etmelisiniz.

Anneye Kalp Fotoğraf Çerçevesi

Kalp Fotoğraf Çerçevesi, anneye hediye 
Şimdi size vereceğim hediye fikrine bayılacaksınız. Annenize en anlamlı hediye bu olabilir. Özellikle de geniş bir aileye sahipseniz. Annenize en güzel anılarınızın bir arada olduğu kalp şeklindeki bu fotoğraf çerçevesi ile çok mutlu edebilirsiniz. Ya da çocuklar, torunlar, gelinler, damatlar yani o geniş aileye ait resimler özlem duydukça bakıp hasret gidereceği bir çerçeve. Kalp fotoğraf çerçevesi 43 resim alıyor.

Anneler Günü Hediyesi
 Anneye özel hediye alternatiflerinden, Anneler gününe özel mesajlı kalp akrilik üzerine annenize olan sevginizi, minnetinizi anlatan kelimeleri ya da annenize yazdığınız duygu yüklü şiirinizi, dilerseniz de onun değerini anlatan istediğiniz bir mesajı yazdırın. Annenizde sizden gelen bu özel hediyeyi evinin en güzel köşesinde gururla sevdikleriyle paylaşsın.

Anneler Gününe Özel Ahşap Çerçeve 
Canım annem lazer işlemeli ahşap çerçeve, annenize armağan edebileceğiniz kişiye özel anneler günü hediyesidir. Çünkü bu çerçevenin üzerine annenizin ismini yazdırıp, anneler günü mesajınızla birlikte çok özel bir hediye vermiş olacaksınız. Bu özel hediye annenizi çok duygulandıracak. En güzel fotoğraflarına bakabileceği bu ahşap çerçeve ile anneniz sizi uzaklarda da olsanız hep mutlulukla anımsayacak.
Kişiye Özel Yazılı Ödül Kupası 
Anneler gününde annenizi şaşırtacak farklı bir hediye alternatifi daha. Size yıllarca sevgi gösteren, emek veren sizin için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan annenizi yılın annesi seçmeye ne dersiniz? Benim annem bu yılın en iyi annesi diyorsanız bu ödül kupasıyla onu onurlandırmalısınız.

En Güzel Anneler Günü Hediyeleri 
Eşsiz ve çok özel bir hediyeye geldi sıra. İnanılmaz ama gerçek, bir kristalin büyümesini izlemek gerçekten enteresan. Annenize ilginç bir hediye vermek istiyorsanız başka arayışlara gerek yok, bu tam size göre bir hediye seçeneği. Büyüyen kristallerin her biri ayrı renklerde ve her rengin ayrı bir mesajı var. Durmayın hangi mesajı vermek istiyorsanız hemen bir tane büyüyen kristal seçip anneler gününde, annenize bu özel enteresan hediyeyi vermenin heyecanını birlikte yaşayın.

Kişiye Özel Fotoğraflı Kalp Masa Saati 
Annenize her an varlığınızla mutlumu etmek istiyorsunuz? O zaman annenizle birlikte olduğunuz resminizi bu kalp masa saatine bastırın. Oda ister yatağının başucunda her sabah uyandığında ilk sizi görsün, ister işyerinde masasında her saate baktıkça size özlemini gidersin. Kişiye özel fotoğraflı kalp masa saatini annenize özel bir hediye tercihi olarak her zaman değerlendirebilirsiniz.

Anneler Gününe Özel Annelik Tescil Belgesi
Bayan Sevgiliye Hediye
Anneye Özel Mesaj Yazılabilen Duvar Saati

2 yorum:

  1. Anneler günü ile ilgili diğer yayınlarınızı ve hepsi için verdiğiniz hediye fikirlerini çok beğendim.

    YanıtlaSil
  2. www.fibilo.com adresinden annenize en güzel hediyeyi verin. Annenizin fotoğrafından oluşan 3 boyutlu kariikatürünü hediye edin.
    http://fibilo.com/anneler_gunu_fibilosu

    YanıtlaSil