Visit öznur Ozhan at Ping.sg
Gönderen Unknown | 0 yorum

Yıldönümü için Romantik Hediyeler


Sevgiliye Romantik Hediyeler

Sevgilinize, eşinize hayatındaki en romantik yıldönümünü yaşatmak istiyorsunuz. Sevgilinizle gözlerinizi bile kör eden aşkınızın yıldönümümü? Yoksa çok sevdiğiniz eşiniz ile rüya gibi geçen evliliğinizin ilk yıldönümümü? Çok uzun yıllar sonra heyecanını yitirdiğini biliriz bu yıldönümlerinin, en azında erkekler için. Ama ilk yıldönümü onu kimse unutamaz. Kadın sevgili, erkek sevgili ya da eşiniz, o günün en romantik yıldönümünü, en unutulmaz gün olmasını geçirirler içlerinden.

Birinci evlilik yıldönümü kutlamasını kadın hep erkekten bekler, incelik gösterip hoş bir sürpriz yapmasını ister. Çünkü evliliğin sonraki üçüncü, dördüncü, beşinci yıldönümlerini muhtemelen zaten o planlayacaktır.


Evet, erkek sevgili ya da eşler için çok büyük bir sıkıntı, bu güzel günü nasıl özel kılmalılar? O romantik anın büyüsüne en uygun en romantik hediyeyi nasıl seçmeliler? Bir yığın soru vardır kafalarında. Bu sorulara cevap olabilmek için bazı evlilik yıldönümü fikirleri vermek istiyorum sizlere. Tabi burada ki en romantik birinci evlilik yıldönümü fikirlerimi sadece evli olanlar değil, siz erkekler, kadın sevgilinize tanışma yıldönümünüzde, hatta ay dönümünüz de bile bu sürpriz yıldönümü kutlamasını yapabilirsiniz.

En başta yapmanız gereken iyi bir organizasyon. İlk yapmanız gereken tabii ki de çok güzel bir çiçek buketi siparişi vermek. Tamam, biraz klasik ama biliyoruz ki kadınlar çiçek gibidir. Narin ve kırılgan. Bayan sevgilinizin, eşinizin en sevdiği çiçekler iyi bir başlangıç bence. Mumların romantik gücünü biliriz. Mum ışığında ve kırmızı şarap eşliğinde bir akşam yemeği… En güzel, beklide onun hep gitmek istediği o restauranta rezervasyon yaptırın. Hatta mümkünse mönüyü bile size özel hazırlatın. Tatlı olarak da kalp şeklinde küçük bir pasta, müthiş bir tercih olur.

Bunları kadın sevgilinize, eşinize küçük bir oyun ile yapın. Mesela çiçekleri adresine gönderin. O güzel çiçeklerin içine sevgi sözcükleri ile başlayan küçük bir not iliştirin, içinde kapıda bekleyen arabanın onu size getireceğini, büyük bir heyecanla onu beklediğinizi yazın. Tabi bu arada sizde boş durmayıp artık yıldönümünüzün en vurucu, sürpriz hediye kısmına karar verin. Yani o en güzel, en romantik hediyeyi seçmeye geldi sıra. O bütün gün hatta günler öncesinden planladığınız romantik gecede, ona vereceğiniz en romantik hediye ile akıldan çıkmayacak eşsiz bir yıldönümü yaşatabilirsiniz sevdiğinize. Bu hediye ikinize özel ve anlamlı olmalı. İçinde aşkınızı barındıran farklı bir hediye olabilir.

Yüzlerce yıldönümü hediyeleri arasından, o anın büyüsüne yakışacak, en iyi, en romantik yıldönümü hediyesini seçmelisiniz.

Kişiye Özel Yıl Dönümü Akrilik Çerçeve 

Evlilik yıldönümünüzü unutuyor, her seferinde son dakika planlarımı yapmak zorunda kalıyorsunuz. Peki, size Kişiye özel yıldönümü akrilik çerçeve ile artık unutmanız mümkün olmayacak desem. Akrilik çerçeve üzerine özel mesajınızı, yıldönümü tarihini ve isimlerinizi yazdırıp, hem eşinizi farklı bir hediye ile şaşırtacak hem de evinizin bir köşesinde size bu özel tarihi hep anımsatacak.

Evlilik Yıl Dönümü Hediyeleri 
Tamda evli çiftlere uygun bir hediye tercihi. Kadınların dırdırı yatakta bile devam eder. Bunu esprili bir hale döndürmek beklide eşinize bunu hatırlatıp vazgeçmesini sağlamak için dır dır yastık kılıfı sizin için en iyi hediye alternatifi olabilir. Sadece ikinizin arasında kalacak bu hediye çoğu zaman sizi gülümsetecek beklide dırdırlar hiç bitmeyecek.

Gerçek Deri Cüzdan, Kişiye Özel Hediyeler 

Kız Arkadaşa Hediye 
Eşe Hediye 

Eşiniz çok iyi bir anne, çok iyi bir ev hanımı, çok iyi bir eş sizde ona vereceğiniz hediyenin yanında aynı zamanda teşekkür etmek istiyorsunuz. Çoğu zaman ailesi için kendinden bile vazgeçen eşinize mükemmel eş sertifikası vermeye ne dersiniz? Bu sertifikayı evinizin duvarında sevdikleri ile paylaşırken aynı zamanda eşinize verdiğiniz bu özel hediye ile onu herkesin önünde onurlandırmış olacaksınız.

Sevgiliye Hediyeler 
Sevgiliye doğum günü, eşe evlilik yıldönümü, sevgililer günü kutlaması bunların hepsinde genellikle hediye dışında birde çiçek gönderilir. Hadi bu sefer sevdiklerimize tatlı bir sürpriz yapalım, onlara SENİ HERŞEYDEN ÇOK SEVİYORUM aşk kulesini gönderip şaşırtalım. Bu farklı hediye onu çok heyecanlandıracak. Biliyorsunuz ki çikolataların kadınlar üzerindeki etkisi tartışılmaz. 4 adet kalp şeklindeki kutuda drajeler, lezzetli çikolatalar ve sevdiğinize 365 güne ayrı ayrı sevgi mesajları var.

Kupa Bardak 
http://enuygunhediye.blogspot.com/2012/08/en-uygun-ev-hediyesi.html 

Eşe, sevgiliye doğum günü, evlilik yıldönümü ya da ona özel bir gün yaşatmak için akşam yemeği sürprizimi yapacaksınız. Bu özel akşamı daha anlamlı yapmak ve sadece ona özel olduğunu hissettirmek istiyorsanız, kişiye özel şampanya kadehleri o muhteşem masada mutlaka olmalı. Sekiz farklı alternatifi olan bu kadehlerden o günün manasına en uygun olanı seçip üzerine istediğiniz yazdırabilir sevdiğinizi mutlu edebilirsiniz. Mesajlarınız lazer yöntemi kullanılarak yazılacağı için asla kadehlerden çıkmayacak aynı zamanda kalıcı ve orijinal bir hediye seçmiş olacaksınız
Mesajlı Hediyeler 
Bırakın zaman hep onunla aksın. Sevgilinizle, eşinizle en güzel fotoğrafınızı ve duygu yüklü sevgi mesajınızı bastırın ve ona hediye edin. Kişiye özel fotoğraf ve mesaj baskılı duvar saati ile her an sizi düşünsün.
Erkek Hediye 
Orijinal lotus marka rüzgarda sönmeyen isme özel metal çakmak, eşe yıldönümü, erkek sevgiliye doğum günü, sevgililer günü hediyesi olarak düşünülebilecek en uygun hediye tercihidir. İster sevdiğinizin isim ve soy isim baş harflerini, ister sizin ve onun isimlerinizin baş harflerini yazdırabilirsiniz. Eşinizin, sevgilinizin yanında değilken bile sizi her an ona hatırlatacak bu anlamlı hediye ile hem kendinizi hem onu mutlu edin. 
Sevgiliye Romantik Hediyeler
Kişiye Özel Hediye, Ofis Hediyeleri

0 yorum: