Visit öznur Ozhan at Ping.sg
Gönderen Unknown | 1 yorum

Bayan Cüzdan Modelleri


Bayan Cüzdan


Bayan cüzdan modelleri, bayan sevgili, eş ya da annenize doğum günü veya özel günlerde hediye edebileceğiniz bayanların vazgeçilmez aksesuarı cüzdanlar ilk akla gelen ve en iyi hediye tercihleri arasındadır. Hepimiz biliriz, kadın çantası oldukça kalabalıktır, aklınıza gelmeyecek her şey bir kadının çantasından çıkabilir. Çünkü kadınlar önlem almayı severler, ihtiyaç duyabilecekleri ufak eşyalarını her daim yanında taşımak isterler. Tabi ki çantasının içinde başrolde cüzdanı vardır. Cüzdanının içinde ise en başta en sevdiklerinin resimleri yer alır. Sonra alışverişte çokça kullandığı kredi kartları, belki birkaç ufak not araya sıkıştırılmış, ehliyet, nüfus cüzdanı, bir miktar para v.s yani bütün kişisel bilgilerini taşıdığı en önemli aksesuarıdır, hatta aksesuar olmaktan çok en çok ihtiyacı olan eşyasıdır.

Kadınların ayakkabı ve çanta merakı olduğu gibi cüzdan konusunda da oldukça seçici davranırlar. Kadın cüzdan modeli her zevke ve ihtiyaca göre farklılık gösterebilir. Kaliteli, kullanışlı, modaya uygun ve tarz olmasını isterler. Bayanların kullandıkları cüzdan modeli o kişinin bazen klasik tarzını bazen de renkli kişiliğini yansıtır. Cüzdan seçerken ihtiyaçlarımıza uygun bir cüzdan modeli seçersek cüzdanımızı hem severek hem de uzun yıllar kullanabiliriz. Günlük kullanımda cüzdanın içinde fotoğraf bölmesi, kartvizit ve kredi kartı girişi, kağıt ve bozuk para gözü gibi kısımların olması cüzdanımızın içinin muntazam olmasını sağlar, kolaylıkla aradığımız şeye ulaşabiliriz. Hatta bozuk paraları koyabileceğiniz ayrı bir bozuk para cüzdanı ile aynı zamanda gereksiz yere cüzdanımızı deforme etmeyiz. Bayan cüzdanının uzun yıllar kullanılması için en önce kaliteli bir materyalden yapılmış olması oldukça önemlidir. Kendimize veya hediye olarak alacağımız bu aksesuar mutlaka bayan deri cüzdan modeli olmalıdır. Bayan sevgiliye hediye edebileceğiniz cüzdan modelini seçerken kişinin tarzına uygun olanı, büyük ya da küçük ebatta mı olmalı? Kalitesi, şıklığı gibi sorulara cevap bulduğunuz modeli tercih etmelisiniz. Böylelikle hediyeyi verdiğiniz kişi ona hitap eden bu cüzdanı hep kullanacak, hediyeniz kalıcı ve siz hep hatırda kalacaksınız.

Hediye demişken, kişiye özel cüzdan vermek karşınızdaki bayan sevgiliyi oldukça mutlu eder. Biliyorsunuz ki kişiye özel olması ürünün sadece ona özel üretilmesi, eşi ve benzeri olmaması anlamına gelir. Benzersiz bir hediye vermek istiyorsanız kişiye özel cüzdan modelleri tam size göre. Bayan cüzdanları arasında cüzdan seçimi oldukça zor ve meşakkatli bir durum bu yüzden size fikir olması açısından beğeneceğinizi umduğum bayan cüzdan modelleri ile ilgili önerilerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.
Özel Tasarım Cüzdanlar 
Sevgililer günü hediyesi olarak bayan sevgiliye hem kaliteli hem de sevimli bir hediye, catseye london wallets özel tasarım cüzdanlar ile onu şımartın. Özel tasarım olması sevgilinize kendini özel hissettirecek. Dışı dayanıklı PVC ile kaplı olduğu için su geçirmez. Her zevke hitap eden modellerinden birini sevgilinize hediye etmelisiniz.
Kişiye Özel Bayan Cüzdan, Deri Cüzdan 
Bayan Sevgiliye Hediye 
Anneler günü hediyesi ya da sevgiliye doğum günü hediyesi verirken sadece ona özel olsun istiyorsanız kişiye özel bayan deri cüzdan ile onları çok mutlu edebilirsiniz. Bayanlar için birbirinden güzel renkleri ve üzerine yazdırabileceğiniz isim, soy isim ile en farklı hediye sizin hediyeniz olsun. Hakiki deri cüzdan 13*10 cm boyutlarındadır. 3 kağıt para bölmesi, 12 tane kart girişi, 1 bozuk para gözü ve 1 adet şeffaf kimlik bölmesi bulunmaktadır.
Kişiye Özel Bozuk Para Cüzdanları 
Kişiye Özel Hediyeler, Anneler Günü Hediyeleri 
Evlilik yıldönümü hediyesi, eşiniz alışverişe çıkarken yanından ayırmadığı cüzdanı sizden gelen kişiye özel bayan cüzdanı olmasını istemez misiniz? Üzerinde kendi ismi ve soy ismi yazılı bu kişisel cüzdan ile eşinizi çok mutlu edebilirsiniz. Farklı renk seçenekleriyle eşinizin tarzına uygun olanı seçebilir, onu ne kadar sevdiğinizi bir kez daha gösterebilirsiniz. Hakiki deri bayan cüzdanı 20*10 cm boyutlarındadır. 8 kağıt para bölmesi, 6 adet kart girişi, 2 fermuarlı göz ve 1 adet şeffaf kimlik bölmesi mevcuttur.
Özel Tasarım Hediye 
Catseye london zip purses özel tasarım bozuk para cüzdanları ister kendiniz kullanın ister en sevdiğinize hediye edin. Çünkü bu hediyeyi alan herkesi çok mutlu edebilirsiniz. Birbirinden güzel ve özel tasarım bozuk para cüzdanları sayesinde ihtiyacınız olan her yerde bozuk paralarınıza kolayca ulaşabileceksiniz. Tarz sahibi olanlar için en uygun hediye Catseye london zip purses özel tasarım bozuk para cüzdanlarının 13 farklı modeli ve 10*11 cm boyutlarında olup ağzı fermuar ile kapanmaktadır.
Sevgiliye hediye 
Hayatınızın en tatlı aşkına en şeker cüzdan hediye.
Sevgiliye Hediyeler, anneye Hediye 
Sevgilinize kendini özel hissettirecek bir hediye kişiye özel bayan cüzdan modelleri renk seçenekleri ve üzerine isim ve soy isim yazdırabileceğiniz en anlamlı hediye. Bayan sevgili isminin yazılı olduğu bu deri cüzdanı aldığında en değerli eşyası olacak, emin olun. Kişiye özel bayan cüzdanı ile anneler günü annenize, kayınvalidenize, eşe hediye edebilirsiniz. Kişiye özel deri bayan cüzdanı kahverengi, kırmızı, pembe, siyah, taba ve yeşil renkleri ile 20*10 cm boyutlarındadır. 8 adet kart koyma bölmesi, 4 ayrı kağıt para gözü ve 1 adet fermuarlı bozuk para bölmesi vardır.

1 yorum:

  1. bayanlara özel cüzdan modelleri tasarımları gerçekten çok güzel oluyor. buypasa.com da her tarza özel tasarımları görebilirsiniz..

    YanıtlaSil