Visit öznur Ozhan at Ping.sg
Gönderen Unknown | 0 yorum

Erkek Sevgiliye İlginç Hediyeler


ilginç hediye

Hayatınızdaki en özel erkeğin doğum günü ya da eşiniz ile evlilik yıldönümünüz ve siz onu bu sefer farklı bir şeylerle nasıl şaşırtabilirim diye günledir düşünüyorsunuz. Şimdiye kadar hep erkek arkadaşınız veya eşiniz size birçok kez tatlı sürprizler yaptı değil mi? Peki o da hak etmiyor mu? Biraz fazla düşünülmeyi, hiç beklemediği bir anda değişik sürprizlerle şaşırtılmayı ne dersiniz? Hep erkek sevgili romantik bir şeyler yapsın diye bekleriz. Ya siz ne kadar romantiksiniz? İlişkide romantik anlar, romantik sürprizler kadın - erkek her iki taraf içinde önemlidir bence. Özel günlerde veya sıradan günlerde böyle hareket ve davranışlar bekler, bayan ya da erkek sevgili. Peki, nasıl romantik olunur? Aslında çok kolay yollarla sevgiliye romantik sürprizler yapabilirsiniz.

Mesela güne başlarken, her sabah işe giderken arabasında dinlediği radyo kanalından ona bir şarkı gönderebilirsiniz. Birde arabasının içine duygularınızı anlatan eski moda bir aşk mektubu yazıp bırakın. Sonra öğlen sürpriz yapıp işyerine gidin, güzel bir öğle yemeğine çıkarın. İşyerine döndüğünde sevgilinize bir e-mail gönderin. Akşam ona en sevdiği yemekleri hazırlayıp bekleyeceğinizi bildirin. Şampanya, mumlar, çiçekler eşliğinde şık bir masa hazırlayın. Birlikte en çok izlemekten zevk aldığınız filmi izleyin. Kısacası tüm gününüzü erkek sevgili ya da eşinize adayın. Günün sonunda erkek arkadaşa hediye vermek, o günü aynı zamanda romantik olduğu kadar kalıcıda yapar. Erkek sevgiliye ya da eşe hediye ne almalı? Bu kadar özel düşünülmüş her şeyin arkasından sıradan bir hediye vermek yerine en farklı hediyeyi bulup, sevgilinizi şaşırtmalısınız. Erkeğe ilginç ve farklı hediye vermek onu daha çok mutlu eder. Zaten alışılagelmiş hediyeler yani cüzdan, çakmak, ayakkabı gibi eşyalara büyük bir ihtimalle ihtiyacı yoktur. Ya da daha önceki zamanlarda sizden bu tarz hediyeler almış olabilir.

Erkeklere romantik hediyeler mi, ilginç ve farklı hediyeler mi? Almak gerekiyor. Bence erkek sevgili ya da eşinize yeteri kadar romantik anlar yaşattınız. Hediyenizde ilginç ve enteresan olmalı bence. Onu çok iyi tanıdığınız için hoşuna gidebilecek en ilginç hediyeler arasından çokta uca gitmeyecek şekilde en uygun olanı tercih ederek hayatınızdaki o özel insanı çok mutlu edebilirsiniz. Sevgilinizin ilginç bir kişiliği, farklı bir tarzı varsa bu tarz hediyeler tam size göre. Bu tarz hediyeleri yakından tanıdığımız kişiler için tercih etmeliyiz bu arada. Aslında ilginç ve farklı hediyeler hayatın içinde çok fazla kullanılabilir, düşünüldüğünü gibi işe yaramaz hediyeler değildir. Hediyeler arasında tercih yaparken çoğu zaman kararsızlıklar yaşarız. Bunun nedeni ne biliyor musunuz? Çünkü bunun nedeni karşındaki kişinin sizin için çok özel olmasıdır. Bütün hediyeleri ona almak geçer içimizden, fakat en iyi hediyeyi ona vermek isteriz. Artık zaman değişti, sevgiliye hediye tercihleri de farklılaştı çoktan. Belki de ilişkinizde ufak sorunlar yaşarken sevgiliye alınabilecek ilginç hediye ile ilişkinizi bu sorunlardan çok uzaklaştırabilirsiniz. Ya da yolunda giden bir ilişkiye renk katabilirsiniz.    

Sevenler ve sevilenler için, en ilginç ve farklı hediye araştırmalarımdan derlediğim erkekler için en ilginç hediyeler ile ilgili önerilerimden umarım sizin içinde bir tane en iyisi vardır. 
Erkeğe ilginç Hediye 
Sevgiliye hediye, edilebilecek en sıra dışı hediye önerim sizlere bu ilginç içecek şapkaları yüzyılın en büyük icadı olsa gerek. Bilgisayar başında oyun oynarken, derbi maçları izlerken ya da bir partinin ortasında çılgınca dans ederken bir taraftan da içeceğinizi ellerinizi hiç kullanmadan içmek istemez misiniz? İstediğiniz her yerde dilediğiniz gibi kullanabileceğiniz içecek şapkalarının 5 adet renk seçeneği, kokosh modeli ve takım renkleri kombinasyonlu olmak üzere farklı çeşitleri var. Sevgilinize, eşinize, arkadaşınız için düşünebileceğiniz bu içecek şapkaları aynı zamanda babalar günü hediyesi olarak babanıza verebileceğiniz en ilginç hediye olabilir. Bu farklı hediye ile sevdiklerinizi umduğunuzdan çok şaşırtabilirsiniz.
Erkek Sevgiliye Hediye  
Sıcak ve bunaltıcı günlerin kurtarıcısı olmaya aday ıce shot buz bardaklar sayesinde artık inanılmaz serinleyecek sıcak geçen günün farkında bile olmayacaksınız. Kağıt ve plastik bardak devri artık bitti. Bu buz kalıpları ile yapabileceğiniz buz bardaklar sayesinde evinize, yazlığınıza, partinize gelen misafirlerinizi içecek ikramınız ile çok mutlu edecek aynı zamanda da çok şaşırtacaksınız. Özellikle yaz akşamları vereceğiniz  partiler artık çok eğlenceli olacak. Arkadaşa hediye verebileceğiniz bu enteresan hediye ile farkınızı ortaya koyacaksınız. Shot bardaklar kalıbını su ile doldurun, buzluğa atın ve su donuncaya kadar bekleyin. Sonuçta 4 tane harika şekle sahip ıce shot buz bardaklar kullanıma hazır. İçinde ne içeceğiniz de size kalmış. Aynı zamanda bu kalıpları tekrar tekrar kullanabilir değişik meyve suları ile dondurarak da renkli bardaklar elde edebilirsiniz

Erkek Sevgiliye Ofis Hediyesi 
Duvar Saati, Ev Hediyesi
Erkek Hediye 

Stil sahibi olanlar için en uygun hediye papyon çeşitlerinden sevgilinizin tarzını yansıtan bir tanesini seçip ona hediye edebilir, hatta bir tanede kendiniz için beğenip onu şaşırtabilirsiniz.
Fiyonk şeklindeki papyonlar ayarlanabilir kordonu sayesinde tüm yakalara uyum sağlar, tarzınız ile günlük şıklığınızı yansıtabilirsiniz.
İlginç Hediyeler
Sevgiliye Doğum Günü Hediyeleri 


Artık telefon konuşmalarınızı gelen uyarı sesiyle şarjım bitiyor diye kısa tutmak zorunda kalmayacaksınız. Tatilde, yolda, yemekte her nerede olursanız olun hatta ıssız bir adada telefonunuzun şarjı bittiğinde powermonkey discovery bu soruna çözüm olacak. Iphone, fotoğraf makinesi, samsung gibi birçok cep telefonunuza uyumlu uçlarla powermonkey discovery şarjınız bittiğinde şık tasarımı ve yüksek teknolojisiyle yedek pil olarak yanınızda olacak. Erkeğe hediye olarak düşünebilecek teknoloji harikası bir hediye diyebilirim. Bundan sonra şarjım bitti bahaneleri ortadan kalkacak.

0 yorum: