Visit öznur Ozhan at Ping.sg
Gönderen Unknown | 0 yorum

Sevgiliye Yıldönümü Hediyeleri


sevgiliye hediye


Erkek ya da kadın sevgiliye yıldönümü hediyesi ne almalı?  Ya da sevgiliye yıldönümü sürprizi neler yapabilirsiniz. İlk tanışmanız nerede, ne zaman, nasıl hatırlıyor musunuz?  Ve o mutlaka sorulacak soru beni ilk gördüğünde üzerimde ne vardı? Bayanların muhakkak soracağı sorular bunlar, erkek sevgiliye. Bırakın yıldönümü tarihinizi bu ince detayları bile hatırlayamazsanız yandınız diyebilirim. O ilk gün, onu ilk gördüğünüz ve hayatınızda olmasını istediğiniz kadın ya da erkek sevgiliniz ile başlayan ilişkinizin üzerinden koca bir yıl geçti. Geçen günler, aylar bir nefeste uçup gitti fark etmeden. Uykudan uyandığınızda ondan gelen günaydın aşkım mesajıyla sabahlar artık başka güzel. Birlikte içtiğiniz çaylar, o güzel romantik sohbetinizle daha zevkli artık. Yanınızda onun olduğunu bilmek eşsiz bir duygu sizin için öyle değil mi?  Buluşma saati bir türlü gelmiyor, içiniz içinize sığmıyor, onun yanında her şey bambaşka oluyor. Belki de zor bir anınızda karşınıza çıktı sevgiliniz, birbirinize destek olup yaralarınızı birlikte sardınız. Çok sevdiniz onu, o da sizi her şeyden, kendinden vazgeçecek kadar çok sevdi. Geçen bir yılda, tabi her şey, her zaman tozpembe değildi, kavgalar ettiniz, birçok kez ayrıldınız ama ayrılık olmadı, önemliydi sizin için çünkü çıkarsızdı her şey ilişkinizde.


Ve yıl dönümünüze sayılı günler kaldı ve siz kız arkadaşıma ya da erkek sevgilime hediye ne alsam diye düşünüyor, unutulmaz bir yıldönümü yaşatmak istiyorsunuz. Birinci yıldönümü kutlamanız olduğu için daha özel ve anlamlı olmalı en başta. Belki de farkında değilsiniz ama ileride eşiniz, çocuklarınızın annesi ya da babası olacak sevgiliniz. Birlikte neler yaptınız, nelerden keyif aldınız bunları gözden geçirin. Şimdiye kadar birçok özel günde sevgiliye hediye olarak en iyi hediyeleri aldınız, birçok kez sürprizler yaptınız.
Peki ya, yıldönümü hediyesi ne vermelisiniz sevgilinize ya da eşinize. O en değişik, en farklı, onu çok mutlu edecek, yıllar geçse de hep anımsayacağı ve hatta ileride çocuklarınıza anlatacağı o eşsiz yıldönümü kutlaması nasıl olmalı? Yıldönümü hediyeleri içinden seçeceğiniz hediyenin en anlamlısı bence, kişiye özel hediye olmalı. Beklide 2 günlük küçük bir kaçamak ayarlamalısınız romantik bir şehirde. Mesela, peri bacalarının büyülü atmosferi içinde, yeryüzü cenneti Kapadokya’yı tercih edin. Otantik taş konakların birinde yer ayırtın. Vazgeçilmez o muhteşem rengarenk balon turunu ayarlayın ki sabahın erken saatlerinde güneşin doğuşunu vadilerin üzerinde süzülerek seyrederken en romantik anları yaşayın. Belki de hayatınızın kadını ya da erkeği olmasını istediğiniz sevgilinize gökyüzünde açılacak BENİMLE EVLENİR MİSİN? Pankartı ile sevgilinizi müthiş şaşırtacak ve ne olduğunu bile anlamadan EVET cevabı alacaksınız. O günün unutulmaz olabilmesi için her şey kusursuz olmalı unutmayın. Akşam yemeğinde, şarabınızı yudumlarken onun için aldığınız en özel, romantik yıldönümü hediyesi ile de sevgilinizi şımartın. Sevgilinize ya da eşinize peri masalları gibi bir yıldönümü yaşatın.
Sevgiliye yıldönümü hediyeleri arasından erkek arkadaşa hediye tercihleri neler olabilir? Ya da kız arkadaşa yıldönümü hediyesi arayışlarınız için yazımın sonunda sizlere bazı seçenekler sunmak istiyorum. Belki de günlerdir aradığınız, onu çok mutlu edecek en iyi hediyeler buradadır.

İkili Sistem Dijital Kol Saati

Erkek sevgiliye hediye ya da sevgiliye hediye olarak düşünebileceğiniz o sıradan saatlerin aksine harika tasarım kol saati,  the one binary watch ikili sistem dijital kol saati, Kerale trance serisinin en güzel kol saatidir. Kimse saatin kaç olduğunu anlayamayacak sevgilinizden başka. Saatin üzerindeki sayılar saati ve dakikaları göstermektedir. Sizin yapacağınız tek şey bu sayıları ilkokul matematiği ile toplayarak saatin kaç olduğunu bulmak. Paslanmaz çelik, hakiki deri bu farklı kol saati yıldönümü hediyesisevgililer günü hediyesi olarak sevgilinize, eşinize vereceğiniz en orijinal hediye olacak.
Pırlanta Kedi Kolye
Kişiye Özel Hediye Seti
Kişiye özel hediyeler arasından erkek sevgiliye ihtiyaç duyabileceği bir hediyede sıra. Erkeğe yıldönümü hediyesi deri kaplama kalem, anahtarlık ve kartvizitliği bulunan ve her birinin üzerine isim, soy ismini yazdırabileceğiniz kişiye özel hediye seti ile erkek arkadaşınızın kendine ait bir klası olacak artık. Erkekler için sevgililer günü hediyesi olarak da armağan edebileceğiniz en iyi hediyeyi buldunuz bile.
500 XL IPOD HOPARLÖR
Pırlanta Aşk İzi Yüzük
Aşk Yastıkları
Sevgiliniz bazı geceler uykuda bile yanında olmanızı istediği zamanlar artık bu aşk yastıklarına sarılıp mışıl mışıl uyuyacak. Love pillow – aşk yastıkları 4 farklı modelinden, aşkınıza vermek istediğiniz mesaja en uygun olanı seçip yıldönümü için en uygun hediye ile onu mutlu edin, bu şirin yastık kılıfları ile.
Özel Tasarım Cüzdanlar
Kız arkadaşa hediye edilebilecek en eğlenceli, en uygun hediye, catseye london wallets özel tasarım cüzdanlar ister yıldönümü hediyesi, ister arkadaşa doğum günü hediyesi olarak değişik zevklere hitap eden modellerinden sevgiliniz için en özel olanı tercih edip onu bu düşünceniz ile mutlu edin.
Kalp Duvar Saati 
Kalp Kulaklık Ayırıcısı
www.sevgilihediyem.com
Bu anlamlı yıldönümü hediyesi ile aşkınızı duymayan kalmayacak. Sevgilinizin ve sizin isminizin yazılı olduğu, size ait sevginizi anlatan cümlelerin ve sizin için özel o güzel tarihin yazılacağı kişiye özel aşk fermanı ile sevdiğinize aşkınızın büyüklüğünü gösterin, sevgililer günü hediyeleri arasından yapacağınız bu tercih ile sevgilinizi şaşırtın.

0 yorum: