Visit öznur Ozhan at Ping.sg
Gönderen Unknown | 0 yorum

Kişiye Özel Hediyeler


Kişiye Özel Hediye

Özel günlerde hepimiz en sevdiklerimizi, o günün en mutlu kişisi yapmak isteriz. Bunun için günler öncesinden arayış içerisine girer, çoğu zaman birçok hediye alternatifi arasında sıkışıp kalırız. Yılbaşı, sevgililer günü bu iki önemli günün ardından gelen hatta sayılı günler kalan anneler günü daha sonra babalar günü ya da sevgiliye doğum günü hediyesi bu kadar çok özel gün ardı ardına olunca insan her seferinde acaba bu sefer ne hediye almalıyım? Diye düşünmeye başlıyor. Her zaman ki sıradan hediyelerden sıyrılmak istiyor, farklı hediye fikirleri araştırmaya başlıyor. Tam da bu sırada son zamanlarda en sık rastlanan, en çok tercih edilen kişiye özel hediye alternatifinden bahsetmek istiyorum sizlere.


Bir başkası için en özel kişi olabilmek herkesi son derece mutlu eder. Peki, bunu sevgilinize, eşinize, kız arkadaşınıza en iyi hangi şekilde gösterebilirsiniz? Tabi ki, kişiye özel hediyeler ile ona iletmek istediğiniz en anlamlı mesajı verebilirsiniz. Hayatınızdaki bu özel insanlara en özel duyguları yansıtmalısınız tercih ettiğiniz hediye ile. Hediye içten gelerek verilmeli, hediye alırken karşınızdaki kişinin sizin için ne ifade ettiği, ona beslediğiniz sevgi, mutluluk ya da kırgınlık mı? Bu soruların cevapları da size alacağınız hediyeyi seçerken yardımcı olabilir. Belki aşkınızı anlatan duygularınızı yüklediğiniz en iyi hediye, belki kırıldığınızı ifade eden farklı bir hediye. Hediyenizin pahalı ya da ucuz hediye olmasının önemi olmamalı, hediyenizin anlamı olmalı bence. Sevgiliye hediye ya da eşe hediye seçeneklerine bakarken onlara vereceğimiz hediyeyi kişiselleştirebiliriz. İkinize ait bir anı, şiir, şarkı v.s. kişiye özel hediye tercihi ile sadece size özel bir hale getirebilirsiniz. Bu zarif düşüncenizle bayan ya da erkek sevgili hem duygulanır hem de çok mutlu olur.

Özel günlerde sevdiklerimizi hatırlamak, hatırlanmak isteriz. Herkesin alabileceği türden olmasın, en farklı hediye benim hediyem olsun isteriz ki hep akılda kalıcı olalım. Kişiye özel hediyeler ile bunu yapmak çok kolay. Bu tarz hediyeler her zaman ince düşünülmüş, tasarlanmış özel hediyelerdir. Aynı zamanda kişiye özel olduğu için dünyada eşi benzeri yoktur. Kişiye kendini özel hissettirir, yüzünde yıllar geçse de anımsandıkça her zaman bir gülümse bırakır. Kadın, erkek özel günlerde de sıradan günlerde de sevgilisi ya da eşi tarafından her zaman en özel kişi olmayı hayal eder. Bu yüzden onlara verdiğiniz romantik hediyeler ile kalbinde iz bırakmalısınız.

Tüm duygularınızın içinde olacağı, kişiye özel hediye fikirleri ile sevdiklerinizi doğum günü, yıldönümü ya da diğer günlerde verebileceğiniz eşsiz ve sıra dışı hediye alternatiflerinden tercih ederek onlara en güzel sürprizi yapabilirsiniz. Hediyeniz ile hayatınızdaki özel insana, en özel anları, duyguları yaşatın.

anneler günü hediyesi 

Kişiye özel baharatlık seti ile annenizin, eşinizin mutfakta yaptığı yemekler artık onlarında elinin lezzeti de eklenince en muhteşem akşam yemeklerini yiyeceksiniz. Mutfağın başrol oyuncusu bayanlara verilebilecek en iyi hediye bu kişiye özel baharatlık seti artık tamamen onlara özel olacak. Bu şık davranışınızla onu çok mutlu edeceksiniz. Ahşap tepsisi içinde porselen malzemeden karabiber, pul biber, tuz ve nanelikten oluşan kişiye özel baharatlık seti kapaklarının üzerine istediğiniz yazıyı yazdırabilir, hediyenize anlam yükleyebilirsiniz. Anneler günü hediyesi, yeni ev hediyesi olarak önerebileceğim en özel hediye. 
Bayan Cüzdan
Erkek hediye 
eşe hediye 
Üzerine en özel, güzel anlarınızın fotoğraflarını bastırabileceğiniz kişiye özel Amerikan servis baskı ile hediye edeceğiniz kişi bu farklı düşünceniz için size teşekkür edecek. Anneler günü, annenizin bütün çocuklarının resimlerini bastırabilir ona hediye edebilirsiniz. Oda baktıkça çocuklarına olan özlemini giderirken hep sizi anımsasın. Ya da eşinize evlilik yıldönümü hediyesi olarak düğün resimlerinizi bastırıp ona hoş bir yıldönümü sürprizi yapabilirsiniz. 42 * 30 cm. ölçülerindeki kişiye özel Amerikan servis baskı pvc kaplamalı olduğu için üzerine dökülen her türlü leke kolayca silinebilir.
Nişan Hediyesi 
Söz ya da nişan günü kız evine götüreceğiniz çikolata tepsisinin sadece size özel olmasını istemez misiniz? Kırılmaz akrilik malzemeden üretilen bu tepsinin üzerine sevgilinizi ne kadar sevdiğinizi anlatan mesajınızı ve ismini yazdırarak bu şık tepsiyi ona özel olarak hazırlatabilirsiniz. Tarihide yazdırın ki o unutulmaz günün kalıcı bir hatırası olsun. Ya da anneler günü hediyesi olarak annenize olan minnettarlığınızı yazdırabilirsiniz. Annenizde evine gelen konuklarına çay, kahve ikram ederken sizden gelen bu özel hediye ile gururlansın. Kişiye özel akrilik tepsi üzerine sizin için özel kim olursa olsun istediğiniz mesajı yazdırabilir, isim, soy isim ve tarih ekleterek tamamen kişiye özel bir tepsi haline getirebilirsiniz.
Yeni Ev hediyesi 
O sıcacık çaylar içilirken, sımsıcak duygularla hatırlanmak istemez misiniz? Üzerine isim veya kişiye özel iletmek istediğiniz mesajın yazılı olduğu kişiye özel çay bardağı seti ile çay saatleri artık daha başka olacak. Anneler günü hediyesi, sevgililer günü hediyesi, ev hediyesi olarak sevdiklerinize hediye edebileceğiniz set, 4 adet bardak, 4 adet bardakaltı toplam 8 parçadan oluşan kişiye özel çay bardağı setinin bardakları üzerine isim veya her biri üzerine farklı bir yazı ya da aynı yazıyı yazdırabilirsiniz.
anneler günü hediyeleri 
erkeğe hediye
Erkek arkadaşa hediye, edebileceğiniz kişiye özel ikili kalem ve tırnak makası seti sayesinde erkek arkadaşınız önemli yazışmalara bile imza atarken sizi anımsayacak, mutlu olacak beklide ona uğur getireceksiniz. Kişiye özel ikili kalem ve tırnak makası seti üzerine belirtmiş olduğunuz isim ve soy ismi yazdırıp ona kendini özel hissettirebilirisiniz. Aynı zamanda babalar günü hediyesi, öğretmenler günü hediyesi olarak da tercih edebileceğiniz en ideal hediye olabilir. 

0 yorum: