Visit öznur Ozhan at Ping.sg
Gönderen Unknown | 0 yorum

Hediyelik Duvar Saatleri

Dekoratif

Evlerinizdeki, ofislerinizdeki klasik saatlerden sıkılmakta haklısınız. Çünkü günümüzde artık o kadar çok farklı, sıra dışı, ilginç duvar saati modelleri var ki, acaba hangisi olmalı diye kararsızlıklar bile yaşar olduk çoğu zaman. İster kendimize ister yeni ev hediyesi olarak arkadaşlarımıza hediye etmek istediğimiz dekoratif duvar saatleri farklı ve şık tasarımlarıyla en iyi hediye tercihi iken aynı zamanda da götüreceğimiz evin tarzına, sevdiğimizin zevkine uygun olan bu saatler her iki tarafı da çok mutlu edecek özellikler taşıyor. Artık o hepimizin evinin duvarlarında ki duvar saatleri kendi ararlarında bile o kadar farklı ve ilginçler ki, çoğu sıradan bir duvar saati olmaktan çıkıp dekor olarak da evlerimize farklı bir hava katıyor. Dekoratif duvar saatleri bazen bir tablo, bazen kişiye özel anlamlı, bazen de sizi yansıtan değişik tasarımlarıyla karşımıza çıkıyor.
                                                                                                  
Saatin sözlük anlamı, 60 dakikalık zaman dilimine verilen isim ya da zamanı ölçmeye yarayan aygıt olarak geçmektedir. Eskiler saatin M.Ö’ sine dayanan geçmişiyle güneş saati, kum saati, su saati ve mum saati gibi farklı yollarla zamanın akışını anlamaya çalışmışlardır. Şimdi ise günümüze kadar birçok değişiklik ve icatla hayatımızın en önemli yerinde artık saatler. Okula gidiş, işe gidiş, randevularda, toplantılarda, sınavlarda açıkçası her an saate ihtiyaç hissederiz. Kalabalıklaşan şehirlerde, hayatlarda zaman kavramı çok önemli çünkü. Çoğumuzun kol saati tutkusu vardır. Artık en az kol saatleri kadar duvar saatleri de bir tutku oldu diyebilirim. Her evde özen gösterilir oldu sıradan, bilindik saatlerin aksine enteresan, farklı, dekoratif olanı evimin duvarlarında yer alsın, gelen konuklarımızın dikkatini çeksin, beğenilerini alalım ister olduk. Çünkü evinizdeki dekoratif eşyalar sizin tarzınızı ve zevkinizi yansıtır.  Hediye olarak götüreceğiniz duvar saatleri yanı zamanda kalıcı hediyelerdir. Zaman onunla su gibi akıp geçerken hediyeniz hiç eskimez ve siz hep hatırda kalırsınız. Yıllarca o evin her anısına ortaklık eder.

Hediyelik duvar saati nasıl olmalı? Aşağıda dekoratif duvar saati modellerinden Ofis hediyesi ya da ev hediyesi olarak sizlere fikir olması açısından birkaç önerim olacak.
Dekoratif Duvar Saati 
Sevgiliye duyulan aşk gibidir, İstanbul’a duyulan aşk da.  Her bir yanı ayrı ayrı tarih kokan bu büyülü şehir eşsiz güzellikleri içinde barındırır. Kız kulesinin o romantik ve hüzünlü hikayesini hepimiz biliriz. Üzerinden yüz yıl geçse de denizin ortasındaki bu eser herkesi kendine hayran bırakır. Carla mara kız kulesi cam duvar saati evinize İstanbul havasını getirecek üzerindeki İstanbul yazısı da her saate baktığınızda sizi orada hissettirecek. Bu anlamlı ve güzel hediyeyi bayan sevgiliye armağan edebilir ona romantik ve duygulu anlar yaşatabilirisiniz.
Sevgiliye Hediyeler
Sevgiliye İlginç Hediyeler 
Anneye doğum günü hediyesi, özellikle kahve içmeyi sevenlere verebileceğiniz en uygu hediye coffee cup style novelty wall clock fincanlı duvar saati hem sizi farklı bir hediye verdiğiniz için mutlu edecek hem de karşınızdakine onu önemsediğinizi ifade edecek. Coffee cup style novelty wall clock fincanlı duvar saati hediyenizin yanında bir paket kahve götürmeyi unutmayın. Çünkü artık her an o mis kahve kokusu burnunuza gelecek. Fincanlı duvar saatinin kırmızı, beyaz, yeşil olmak üzere 3 farklı renk seçeneği mevcuttur. Çalışma sistemi ise diğer saatlere göre çok farklıdır. Çünkü fincanın kulpu ve kaşığı akrep ve yelkovan görevini üstlenmiştir. 25 cm. çapındadır.
Fotoğraf Çerçevesi 
Sevgiliye Özel Hediye 
Özel ve anlamlı hediyelerden biride kişiye özel I love you duvar saati en tatlı ve en sevimli haliyle sevgiliye hediye olabilecek en güzel hediye. Aşkınızı kişiye özel I love you duvar saati ile en güzel haliyle ifade edebilir sevgilinizi bu hoş sürpriz ile çok mutlu edebilirsiniz. Üzerinde elele tutuşan bir kız, bir erkek çöp adam I LOVE YOU yazısı ile bu sempatik saat sizin ve sevgilinizin isimleri ile kişiye özel hale gelecek. HDF malzeme üzerine sublimasyon tekniği ile isimler yazılmakta, 20 cm. çapındadır.
 Ev Hediyeleri 
Ev hediyesi olarak sevdiklerinize bu zevkli hediyeyi götürebilirsiniz. Carla mara dekoratif kare duvar saati hediye götüreceğiniz evin duvarlarına renk, bulunduğu yere ayrı bir hava katacak. Asimetrik yapısı ile evinde, ofisinde farklılık arayanlar için ideal bir saattir. 3 farklı renk seçeneğinden tercihinizi yapıp evinizin rengini ortaya çıkarak farklı kombinasyonlar yapabilirisiniz. Carla mara dekoratif kare duvar saati 30*30 cm. boyutlarında ve karedir.
Farklı Hediyeler 
Para parayı çeker, belki de bu şık duvar saati sayesinde birçok şey değişebilir hayatınızda. İster kendinize ister parayı çok seven arkadaşlarınız var ise onlara wall clock 1 Euro coin 1 euro duvar saati olarak sunulan esprili farklı tasarım bu duvar saati doğum günü hediyesi, yeni eve taşınan dostunuza ev hediyesi olabilecek iyi bir hediye tercihi olabilir. 1euro duvar saati 38 cm. çapında camdan üretilmiş olup ev veya ofis hediyesi olarak sevdiklerinize armağan edebileceğiniz şık bir hediye.
İlginç Duvar Saatleri
Fotoğraf Çerçeveli Saat 
Sevdikleriniz ile her saate baktığınızda göz göze gelmek istemez misiniz?  Sevgilinizin, eşinizin ya da ailenizle birlikte olduğunuz fotoğraflarınızı sehpa, tv ünitesi gibi yerlere koymaktan sıkıldıysanız biraz farklılık arıyorsanız bu çerçeveli saatler evinizin vazgeçilmezi olmaya aday. Sevgiliye ev hediyesi olabilecek bu şık duvar saatinin çerçevelerine sevgiliniz ve size ait en özel fotoğrafları yerleştirerek hediyenizi daha anlamlı hale getirebilirsiniz. Değişik model ve renkleri olan çerçeveli duvar saatlerinden en beğendiğinizi seçin kendi eviniz ya da ofisinizde her an sevdikleriniz ile geçsin yahut sevdiklerinize hediye edin saate baktıkça onlar sizi hatırlasın.
Duvar Saatleri 
Saat 
Araba tutkunu erkek arkadaşa hediye edilebilecek en iyi hediye Wheel clock araba lastiği duvar saati oldukça orijinal bir hediye tercihidir. Gerçek bir araba lastiği görünümündeki duvar saati led ışıkları ile ışıl ışıl görüntüsüyle evinizin, işyerinizin duvarında oldukça şık ve sıra dışı duracak. 35 cm. boyutlarındaki saat plastikten yapılmıştır. Akrep ve yelkovanı tornavida ve İngiliz anahtarı görünümündedir.

0 yorum: