Visit öznur Ozhan at Ping.sg
Gönderen Unknown | 1 yorum

Sevgiliye Özel Hediyeler

Sevgiliye Hediye


Sevgiliye özel hediye, hayatınıza anlam ve değer kattığına inandığınız o özel insan bayan ya da erkek sevgiliye doğum günü hediyesi, sevgililer günü hediyesi ya da sıradan bir günde alınabilecek sevgiliye özel hediyeyi bulmak için günlerdir birçok alışveriş merkezinde dolanıp durdunuz. Ama hiçbiri içinize sinmedi. Sizin içinize sinmeyen bir hediye ile karşınızdakini de mutlu etmeniz mümkün değil tabii ki. Seçtiğiniz hediye önce sizi mutlu etmeli, heyecanlandırmalı ki, bu hediyeniz ile birlikte sevdiğinize de geçsin.

Mükemmel sevgili olmak, ilişkiyi sağlam adımlarla yürütmek, karşılıklı sevgi, saygıya bağlı olduğu kadar ilişkiyi canlı tutmakta önemlidir. Bir hayat boyu birlikte olabileceğimizi düşündüğümüz erkek ya da bayan sevgiliyi hiç sıkılmadan, bıkmadan sevip, hep ilk gördüğümüz andaki güzel etkileriyle, iyi yönleriyle birlikte uzun yıllar yaşayacağımızı düşünürüz. Lakin zaman akıp gittikçe bir bakmışız hep aynı kadın ya da erkek, aynı hayat… Monoton, sıradan bir ilişkiye dönüşüvermiş o büyük aşk. Aşkın ömrü var mı? O ilk kıpırtılar, heyecan, yeryüzünde ondan başkası yokmuşçasına bakışlar belki de birlikte yaşlanırken bile hala o aynı tatta mı? Sizce. Eminim beraber yaşlanmak kadar güzeli yoktur. Ama günümüzde bunu en güzel haliyle becerebilen kaç kişiyiz acaba. Sevgi emek ister, özen ister. Eğer emek harcamaz iseniz aşk biter. Aşkınız için çaba göstermeli, aşkınıza sahip çıkmalısınız. Peki, bunu nasıl yapabiliriz? Mesela en basiti sevgimizi, duygularımızı hediyelerimiz ile birlikte sevdiklerimize geçirebiliriz. Çok ucuz veya pahalı olması gerekmiyor ama hediye almak mutlaka yapılması gereken bir harekettir. Hediyenin kadın sevgili ya da erkek sevgili hangisinden geldiğinin önemi olmamalı, hep karşı taraftan bir beklenti içinde olmamalı. Hediye vermek almaktan daha iyidir. Karşınızdakini çok mutlu ettiğiniz gibi size de çok güzel dönüşleri olacağından emin olabilirsiniz. Özel zamanların aksine sıradan günlerde sevgiliye, eşe yapılan sürprizler onu her zaman daha çok etkiler, şaşırtır. Sürprizler herkesi mutlu eder. Sevgiliniz için yapabileceğiniz birçok organizasyonun yanında en önemli ve vurucu nokta onun için düşünüp aldığınız hediyelerdir. Hediyeleşmek sevgililer arasında değil sadece arkadaş, eş, anne herkes için bir sevgi imasıdır. Hediyeleşmek için doğum günü, yılbaşı, yıldönümü gibi birden fazla düşünmemiz gereken özel zaman var ki bunların hepsinde farklı farklı birçok hediye alırız.

Artık sevgiliye, eşe hediye sizin için özel olduklarını hissettirmek için o bilindik hediye anlayışından sıyrılıp en farklı, değişik hediyelere ya da son zamanların trendi kişiye özel hediye alternatiflerine yönelmenin zamanı geldi.

Erkeklere Hediye, Babaya Hediye 
Erkek arkadaşa hediye, kol saati almayı düşünenlerdenseniz wrist watch lighter çakmaklı kol saati ile bir taş ile iki kuş vurun. Parlak metal yüzeyi ve şık deri kayışıyla gayet şık duran bu kol saati aynı zamanda bir çakmak. Gittiği her yerde çakmağını unutan sevgiliniz ya da eşinizin artık böyle bir derdi kalmayacak. wrist watch lighter çakmalı kol saati alan sevgiliniz gerekten çok şaşıracak gün içinde sürekli yanından ayırmadığı bu ikili artık bir arada. Yanan bir kol saati görenleri de hayrete düşürecek. Çakmaklı kol saati 80 gr. Ağırlığında ve gaz dolum haznesi bulunmaktadır. Sevgililer günü hediyesi, babalar günü hediyesi olabilecek bu hediye ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

Erkek Hediye, Babalar Günü Hediyesi 
Doğum günü hediyesi, sevgililer günü hediyesi olmaya aday özellikle erkek arkadaş için hediye olabilecek bu kişiye özel metal sigara tabakası ile sevgiliniz sigara içerken havasına hava katacak. Yukarıdaki çakmaklı kol saati yanında alabileceğiniz bu isme özel yazılı sigara tabakası ile kullanışlı bir set haline getirip hediye edebilir, sevdiğinizi bu düşünceli davranışla daha çok mutlu edebilirsiniz. Üzerine hediye edeceğiniz kişinin isim ve soy ismini yazdırarak sadece ona özel bir hediye verebilirsiniz. Paslanmaz sacdan üretilen kişiye özel metal sigara tabakası 18- 20 adet sigara taşır. Sevdiklerinizin yanından ayırmayacağı bu hediye ile her an anımsanacaksınız.

Romantik Hediye 
Evlilik Yıl Dönümü Hediyesi
Kadın Hediyeleri 
Yıldönümü hediyesi olarak bayan sevgiliye hediye olarak şimdiye kadar birçok takı aldınız belki de. Peki, bu sefer o özenle seçip aldığınız, kız arkadaşınızın en çok sevdiği takıları ilk gün ki ışıltısında takmasını istemez misiniz? Jewellery cleaner ultrasonik mücevher temizleme makinesi ile altın, gümüş, platin v.s. takıları ovmadan kolayca parlatabileceği bu farklı hediyeyi bir bayana mutlaka armağan etmelisiniz. Kullanımı çok kolay yapmanız gereken tek şey haznesine yeterince su doldurun, içine birkaç damla sıvı bulaşık deterjanı ekleyin ve takılarınız 15 dakika sonra eski parlaklığında karşınızda olacak. Anneler günü hediyesi olarak da annenizin o yadigar takılarını hayata döndürebilirsiniz.
Deri Cüzdan, Erkek Cüzdan 
Eşe hediye ya da babalar günü hediyesi olabilecek çok şık ve özel bir hediye kişiye özel gerçek deri cüzdan ile ona kendini çok özel hissettirebilirsiniz. Çünkü kişiye özel hediyeler içinde anlam barındıran, ince düşünülmüş hediyelerdir. Yumuşak dana derisinden yapılmış erkeklerin beğeneceği tarzıyla, çift renkli tasarımıyla harika bir cüzdan. Ön yüzünün kenar kısmına cüzdan sahibinin isim ve soy ismi lazerle işleniyor.
Kişiye Özel Hediyeler 
Kişiye özel kuşlar duvar saati hediye edin ki aşkınızda bu ağız ağza vermiş kumrular kadar muhabbetli olsun. Kıpkırmızı bir kalbin üzerinde duran bu iki aşık kuşun yanına sizin ve sevgilinizin ismini yazdırabilir, aynı zamanda ona her an, her saniye seni seviyorum diyerek, onu bunu sürekli hatırlatabilirsiniz. Sevgilinizi bu hediye ile inanın çok mutlu edeceksiniz.
Sevgiliye Hediye 
Sevgiliye Hediyeler
Sevgiliye Romantik Hediyeler 
Sevgililer günü ya da yıldönümünüzde ona yapacağınız müthiş organizasyonu daha da etkileyici hale getirebileceğiniz heart of roses güllerden kalp sayesinde sevgiliniz ile en romantik anları yaşayacaksınız. Kıpkırmızı güller arasında ona sevginizi, sizin için ne kadar değerli olduğunu ifade ederken sevgilinizi inanılmaz duygulandıracaksınız.
Sevgililer Günü Hediyesi 
Ev Hediyeleri 

Sabahları o sıcacık yatağınızdan çıkmak istemezken, tam tersi gözünüzü açar açmaz sizi koşturacak olan bu koşucu alarm saat ile artık işe geç kalmayacak, patronunuzdan uyarı almayacaksınız. Klasik saatler gibi düğmesine bas sussun değil bu farklı saat, tam tersine kurduğunuz saatte çalmaya başlayınca koyduğunuz yerden kendini atarak koşmaya başlıyor, sabah sabah ortalığı birbirine katıyor. Siz ya da hediye edeceğiniz kişi o güzel uykusundan mecburen kalkıp onu yakalayana kadar da susmuyor.  Yani artık sabahları 5 dakikayı fırsat bilemeyecek, hatta güne spor yaparak başlayacaksınız.

Erkeklere


1 yorum:

  1. Kişiye özel kol saati gelişimini etkileyen pek çok faktör vardır . O insanın gelişiminde oynamak için önemli bir rol olduğu kabul edilmiş olsa da , batı sinema üzerindeki etkisi düzgün tanıma verilmiş değil . Genellikle bir yardım ve sadece bu tür bir şey sevmiyorum aristokrasiye , bir engel olarak hem görülmektedir . Konuyla kalbinde önemli bir dizi faktör vardır . Ben ayrıntılı olarak bu faktörlerin her incelemek için plan ve önemini değerlendirir.

    YanıtlaSil