Visit öznur Ozhan at Ping.sg
Gönderen Unknown | 3 yorum

Anneler Günü İçin Hediye

Anneler Günü Hediyesi

2013 yılında anneler günü ne zaman sorunuza daha önce ki yazımda cevap vermiştim.  Bu sene 12 MAYIS 2013 tarihinde kutlayacağız o özel günü. Şimdi ise anneler gününün tarihçesini merak edenlerinize kısaca özet geçmek istiyorum yazımda. Amerika da yaşayan mesleği öğretmenlik olan Anna jarvis, annesini 9 MAYIS 1905 yılında kaybetmiş,  ölümünden sonra annesine, hayatta iken gereken ilgiyi gösteremediğini düşünürmüş. İki sene sonra mayısın ikinci pazarında annesinin ölüm yıldönümünde arkadaşlarına bugünün anneler günü olarak kutlanması ile ilgili düşüncesini paylaşmış, herkes bundan memnun kalıp onu desteklemişler. İlk anneler günü 1908 yılında kutlanmış, daha sonraları 1914 yılında mayıs ayının ikinci Pazar günü ANNELER GÜNÜ olarak resmen ilan edilmiştir. Ülkemizde ise 1955 yılından bu yana kutlanmaktadır.
Evet, çoğumuz aslında annelerimiz hayatta iken istemeden de olsa, belki hayat şartları, belki mesafeler yüzünden onların kıymetlerini bilmiyoruz.  Kaybettiğimiz zaman ise onlara göstermemiz gereken değeri anlıyoruz. Hayatımızda bıraktıkları o koca boşluğu başka hiçbir sevgi ile dolduramıyoruz. Şimdi koskoca bir yıl daha geçti ve yine o güzel gün anneler günü yaklaştı. Son ana bırakmadan anneler günü hediyeleri arasından anneme hediye ne vermeliyim diye şimdiden arayışlara başladıysanız birkaç tane anneler günü hediye önerim olacak sizlere. Annelerimizin hakkını ne yapsak, ne hediye alsak o bir günde ödeyemeyiz. Bir çiçek, yanaklarına mis kokulu öpücüğünüz ve birde ona özel anneler günü hediyesi vererek bizi dokuz ay karnında hiç şikayet etmeden taşıyan annelerimize teşekkür etmeli, en güzel anneler gününü yaşatmalıyız.
Bize her zaman destek olan, her zaman umut veren, yüreğinde evladına karşı sonsuz sevgi besleyen anneler için en güzel anneler günü hediyesi sizin hediyeniz olsun.  Anneye hediyeler en anlamlı, en özel olan alternatiflerimle baş başa bırakmak istiyorum sizleri birazda. Belki de içinde manevi hediyelerinde bulunduğu hoş bir hediye sepeti hazırlarsınız fedakar annelerinize… Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun…

Sevgiliye Hediye
Anneler günü için hediye, değişik, dekoratif objelerden hoşlanan annenize hem çok şık,  hem orijinal hem de tüm sevdiklerinin en güzel fotoğraflarını alabilecek bu ahşap çerçeve ile en iyi hediye tercihini yaparak annenizi çok mutlu edebilirsiniz. Anneler gününe özel white wooden photo frame ahşap dekoratif fotoğraf çerçevesinin kar tanesi görünümü ile annenizin gönlünü fethedeceksiniz. İçerisine 17 adet fotoğraf yerleştirebilir. En güzel anların evinin duvarında her an gözünde canlanmasını sağlayacak, anne evine farklı bir atmosfer katacak, anneniz ise bundan çok hoşlanacak. 
Bayan Hediye
Yeni Ev Hediyesi
Anneye Özel Hediyeler
Herkesin annesi gönlünün birincisidir. En güzel yemek yapan, en güzel masalları okuyan, emek veren benim annem diyorsanız ona bu altın görünümlü madalyonu ödül olarak hediye etmelisiniz. Anneler gününde anneye hediye olarak belki de arzu ettiğiniz başka bir hediyenin yanında anneye özel madalyon ile annenizi aynı zamanda onurlandırabilirsiniz.  Oda evladının bu düşünceli davranışından dolayı belki de gözyaşlarını bile tutamayacak ve size sımsıkı sarılacak.
Annelere hediye
Ev Hediyesi
Kayınvalideye hediye
Gelinler ve damatlar… Kendi annelerinize onları iyi tanıdığınız için zevklerine uygun en iyi hediyeleri seçip karar verdiniz. Peki ya, kayınvalideleriniz şimdi sıra onlara geldi. Kayınvalidenizin çocukları zaten onları düşünüp en güzel hediyeyi çoktan almışlardır.  Ama benim size müthiş bir hediye önerim var. O sıradan herkesin alabileceği hediyelerin aksine anneler günü hediye tercihlerinden en farklısı sizin hediyeniz olabilir. Kayınvalidenizin ismini yazdırabileceğiniz, resmini bastırabileceğiniz kişiye özel yüzyılın en harika kayınvalidesi sertifikası ile bu anneler gününde onun için en iyi gelin ya da en iyi damat siz olacaksınız oda bu özel hediye ile çok duygulanacak.
Romantik Hediyeler
Akşam yemeklerinin, o muhteşem masaların vazgeçilmezi mumlar… Bu harika mumlar anneleri çok şaşırtacak artık mumları yakarken kibrit ya da çakmak aramak, masa örtüsüne damlayan mumlar ya da sönünce koku ve is yapan o sıradan mumlar yerine uzaktan kumanda ile açıp kapatabileceği bu ikili mum seti ile çok rahat edecek. Remote control candles uzaktan kumandalı mum seti en güzel anneler günü hediyesi diyebilirim sizlere. Anneniz bu güzel hediyeyi alınca artık aile yemeklerinde masanın vazgeçilmezi olacak.
İlaç Kutusu



3 yorum:

  1. canım annem kavanozu anneler günü için çok anlamlı bir hediye bence,
    teşekürler....

    YanıtlaSil
  2. annem bir madalyayı sonuna kadar hak ediyor bence. bizleri büyütüp bugünlere getirdiği için :=)

    YanıtlaSil
  3. anneme en guzel hediyeleri buldum,tesekkurler..

    YanıtlaSil