Visit öznur Ozhan at Ping.sg
Gönderen Unknown | 0 yorum

Ucuz Hediye Fikirleri


Ucuz Hediyeler


Sevgiliye hediye, ev hediyesi, doğum günü hediyesi, yıldönümü hediyeleri, bayram hediyesi olarak artık sıra dışı, enteresan, farklı, ilginç hatta çok ucuz hediye alternatifleriyle dolu öyle geniş bir yelpaze var ki bırakın ucuz ya da pahalı olmasını, acaba hangisi olmalı? O mu? Bu mu? Şu mu? Diye kafamızın çok karıştığı anlar yaşar olduk. Hediyenin ucuzu pahalısı olmaz denir hep. Evet, bence de küçük ve ucuz hediyelerle de sevdiklerinizin yüzünde büyük gülüşler görebilirsiniz. Çok pahalı hediye değil, onu gönülden en güzel hislerle verebilmek önemli olan bence.

Küçücük de olsa içine sizin yazıp koyduğunuz bir not ile hediyeniz anlamlı ve eşsiz olur. İnanın bütçenizi aşmadan da özel hediyeler bulabilirsiniz. Bazen sıradan bir anahtarlık iken üzerine yazdırabileceğiniz isim ile o hediyeyi kişiye özel hale getirip, birde bakmışsınız ki bayan sevgiliye, eşe, benzeri olmayan özel bir hediye vermişsiniz. Hangi hediyeyi tercih ederseniz edin, her zaman sizin yüklediğiniz anlam ve sevgi ile değerli hale gelir. Üzerindeki etiketiyle değer kazanmaz asla. Karşınızdaki de bu mesajı inanın alır ve çok mutlu olur. Sevdiklerinize ucuz ve farklı sürprizler de yapabilirsiniz. Hem mali durumunuz sarsılmaz hem de onu çok şaşırtabilirsiniz. Yani bir taş ile iki kuş vurmuş olursunuz. Tabi ki bu tarz hediyeleri verme şeklide çok önemli, işi şansa bırakmamak gerek. Küçük bir hediyeyi dünyanın en pahalı, eşsiz armağanı veriyormuş gibi lanse etmek de size kalmış. Zaten kalbi sizinle atan sevgiliniz sizden gelen ne olursa olsun pırlanta ile eş değer görür. Onu mutlu etmek için bir şarkı söyleyebilir, ona özel bir şiir yazabilir, dalından bir çiçek koparıp verebilir, onunla geçen zamana ait fotoğraflarla, notlarla dolu bir albüm hazırlayabilirsiniz. Yani bunun gibi birçok maddi değeri olmayan ve manevi değeri çok fazla olan birçok şey yapabilir ya da verebilirsiniz. Yeni eve taşınan arkadaşınıza ev hediyesi, yeni işe başlayan sevgilinize ofis hediyesi olarak gösterişli büyük bir armağan götürmek isteriz, hediyenin büyük olması işlevsel oluşu anlamına gelmez. Bu tarz hediyeler genelde kullanışlı, her zaman kullanılabilecek, götüreceğiniz yerin ihtiyacına uygun bir hediye olursa her zaman bir adım önde olursunuz.

 Uzun lafın kısası sevgili için, anne, baba, öğretmen ya da tüm sevdikleriniz için bütçenizi sarsmayacak ucuz ve kaliteli hediyeler ile aynı zamanda farklılıklar yaratabileceğiniz sıra dışı, değişik alternatifleri bu yazımda bir araya getirmeye çalıştım sizler için.


                         Ice Shot Glasses Buz Bardaklar
İlginç Hediyeler
                        Renk Değiştiren Led Mum
ucuz hediye
                        Kalp Sabun Konfetiler
Sevgiliye Ucuz Hediyeler             
                   
                         Su Gerektirmeyen Anti Bakteriyel Temizlik Jeli
Ucuz Ofis Hediyesi
                         El Kitap Ayracı
Uygun Hediye
                         
                          Lazer Makas
Sevgiliye Hediyeler

                         Bebek Banyo Şapkası
Bebek Hediyesi

                         Baykuş Lens Kabı
İlginç Hediye

                         Sihirli Yumurta
Farklı Hediyeler

                         Donan Kupa
kupa bardak

                         2’Lİ Dudak Tasarımlı Diş Macunu Sıkacağı
Ucuz Ev Hediyesi                         
                         Kalp Buzluk
Ucuz Hediyeler

                        Zımbasız Zımba
Ofis Hediyeleri

                    

0 yorum: