Visit öznur Ozhan at Ping.sg
Gönderen Unknown | 7 yorum

Anneye Kişiye Özel Hediyeler


Anneler Günü Hediyesi

Her şeyin bundan sonra bambaşka olacağı gün, anne olduğunuz ilk gün. Annenin karnında taşıdığı bebeğini, 9 ay boyunca kavuşmayı beklerken yaşadığı sevinçleri, korkuları etrafındaki sevdiklerine anlatabilmesi imkansız olan, inanılmaz duygu yüklü geçen zaman. Bebeğin anne karnındaki ilk dokunuşu, ben buradayım tekmeleri tarifi kelimelere dökülemeyecek en tatlı histir. Bundan sonra başlamıştır artık iki kişilik yaşam anne için. Buluşma günü geldiğinde anne her şeyin yolunda gitmesi için dualar eder, daha o an başlamıştır, kendinden önce yavrusunu düşünmeye. O ilk an, anne ile bebeğinin birkaç saniye göz göze geldikleri ilk buluşma anı unutulması mümkün olmayan anlardan biridir herhalde. Anne için yavrusu, canının parçası, ama küçük misafir kim bilir neler düşünüyor, bu kadın kim, ben neredeyim? Diyor beklide o ilk cılız ağlayışlarında. Lakin annesi onu kucağına alıp ilk emzirdiğinde bu kadın benim ANNEM olmalı deyip, koynunda kendini hep güvende hissetti, o günden sonra. Ve anne ile çocuğu için beraber yaşayacakları serüven böylelikle başladı. Bu serüvende beraber biriktirecekleri acı, tatlı birçok anıları olacak hayat boyunca. Bundan sonra annenin tek dileği iyi bir ebeveyn olabilmek, çocuğunun sağlıklı, hayırlı ve doğru bir insan olabilmesi için çaba göstermektir.


Evet, daha anne karnında başlayan ve doğumla devam eden ciddi bir sorumluluk anne olmak.  Anneler günü ile ilgili yazdığım diğer yazılarımda annelerimizin üzerimizdeki emekleri, sonsuz sevgileri, bizim için hiçbir zaman kaçınmadıkları fedakarlıklarından bahsetmiştim. Ve aynı zamanda anneler günü için hediyeler, onlara verebileceğiniz en iyi hediye seçenekleri ile ilgili hediye fikirleri de sunmuştum sizler için. Merak edenleriniz bu yazılarıma da göz atabilirler. Belki de çok uzun aramalar yapmaya gerek kalmadan en uygun hediyeyi bulup, içinize en çok sinen hediyeyi anneler gününde, hayatınızdaki en özel insan annenize armağan edebilirsiniz. Bugün ki yazımda daha çok kişiye özel hediyeler den bahsetmek istiyorum. Bu tarz hediyeler içlerinde bir anlam barındırırlar. Sevdiklerinizi mutlu etmek istiyorsanız eğer, orijinal hediyeler yani kişiye özel hediyeler üzerinde daha fazla durun derim. Çünkü sadece o kişiye özel olması, onu düşünerek tasarlanması, aynı zamanda eşi benzeri olmaması anlamına gelir, buda karşınızdaki kişiye kendini daha özel hissettirir. Her gün hediye yelpazesine birçok değişik hediye alternatifi ekleniyor. Anneler günü hediyesi, annenizi en iyi tanıyan siz, ona bu geniş yelpazeden en farklı hediyeyi seçmelisiniz ki, anneniz bu kadar önemsendiği ve değer verildiği için sevinsin, gururlansın. Anneye kişiye özel hediye, yazdığınız bir şiir, çizdiğiniz bir resim, emeklerine karşılık layık gördüğünüz bir ödül, plaket, maddi ya da manevi boyutu hiç önemli değil yeter ki annenize özel olsun, içinde siz olun. 12 MAYIS 2013 anneler günü ne hediye alacağınıza karar verdiniz mi? Anneye hediye ne alınır? bu özel günde. Sıradan olmasın, en farklısı olsun, önceki senelerde verdiğim hediyelerden daha değişik bir hediye önerisine ihtiyacım var gibi düşüncelerinizi duyar gibiyim. Annelerimize olan sevgimizi kelimelerle anlatmak çok güçtür. Ama anneler gününde vereceğimiz hediyeler sevgimizi ifade edebilmemiz için bize yardımcı olabilir. Hediye kalıcı ve anlamlı olmalı. Başımızın tacı annelere kişiye özel hediyeler vermeliyiz ki uzun yıllar hafızalarda da kalıcı olsun.

Yazımın sonunda her zaman olduğu gibi sizlere, en güzel günlerden anneler günü için hediye önerileri vermek istiyorum. Herkesin annesi onun için bir tanedir, anne içinde evladı dünyadaki en iyi evlat, en kutsal varlık annelerinizi, o özel günde hediyeniz ile onurlandırabilirsiniz.

Anneler Günü Hediyesi 
Farklı tasarımlardaki kişiye özel kadife kutulu anneler günü plaketi annenizi çok mutlu ederken, aynı zamanda da ona duygularınızı taşıyacak. Duyguyu plaketin üzerindeki size ait olan uzun uzun hisleriniz iletecek. Annenizde evine gelen konuklarıyla bu duygu yüklü anneler günü hediyenizi paylaşırken onun evladı olduğunuz için bir kez daha gururlanacak.
Anneye Hediye 
Anneye hediye, olarak tavsiye edebileceğim en ideal hediyelerden biri kişiye özel kadife kutulu anneler günü plaketi. Bu anlam yüklü hediye ile annenizi çok mutlu edebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey birlikte olduğunuz en güzel fotoğrafınızı seçip, iletmek istediğiniz özel mesajınızı, tarihi ve kendi adınızı yazdırabileceğiniz kişiye özel kadife kutulu anneler günü plaketini kadife kaplı şık kutusunun içinde annenize vererek onu onurlandırmak. Anneniz birlikte olduğunuz resme bakarken hem özlem giderecek, anlamlı mesajınızı her okuduğunda da inanılmaz duygulanacak.
Anneye Kişiye Özel Hediyeler 
Kişiye Özel Hediye 
En güzel anneler günü hediyeleri, içinde sizin de olduğunuz kalıcı ve anlamlı hediyeler tercihiniz olsun. Kişiye özel kadife kutulu anneler günü plaketi üzerine fotoğrafınızı, duygu yüklü mesajınızı yazdırabilirsiniz. Kırmızı kadife kutusu içinde aynı zamanda çok şık bir hediye vermiş olacaksınız. Uzun yıllar evinin en güzel köşesinde herkese sergileyebileceği bu hediye annenizi olağanüstü mutlu edecek, emin olun. Hangi anne yavrusundan böyle özel bir hediye beklemez ki…
Bayan Cüzdan
Anneye Plaket Hediye

Anneye Hediye Kolye

Anneye özel hediyeler, sıradan, bilindik o hediyelik eşyaları aklınızdan çıkarın. Bütün bayanların hoşuna gidecek zarif ve şık tasarım pırlanta melek kolye ile anneler gününde annenizi mutlu etmeniz garanti diyebilirim. Benim melek annem demenin en zarif yolu. Anneniz sizden gelen bu hediyeyi bir gün olsun boynundan çıkarmayacak. Aynı zamanda annenize doğum günü hediyesi olarak da düşünebileceğiniz bir alternatif olabilir.
En Güzel Anneler Günü Hediyesi

7 yorum:

  1. Anneme bu sene ne alabilirim diye düşünürken sizin siteniz sayesinde çok güzel hediye seçenekleri ile karşılaştım. Çok teşekkürler emekleriniz için

    YanıtlaSil
  2. Buradaki orjinal hediye seçenekleri sayesinde, her seneki klasik anneler günü hediyelerinden kurtuluyoruz. Gerçekten, Teşekkürler;)

    YanıtlaSil
  3. Dediğiniz gibi anneler gününde anneleri onurlandırmak için çok ideal bu plaketler,bende anneme mutlaka istiyorum.

    YanıtlaSil
  4. Degisik hediye fikirleri buldum blogunuzda. Kibrisa gondermeniz mumkun mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabi ki gönderebiliriz mert bey. Siz yeter ki hediyenizi beğenip,onaylayın. 48 saat içinde istediğiniz adrese ulaştıralım.

      Sil
  5. Super bi site sayenizde biricik anneme bu sene cok aramadan en guzel hediyeyi buldum ordu ya gonderim nasi olacak bilgilendirirseniz sevinirim emeginize saglik :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Satın aldığınız hediyenin teslimatı, Türkiye'nin her yerine 48 saat içinde kargo ile gerçekleştirilir.

      Sil